Menu Premium
Loading...

!@#$% over de PlayStation Classic, Soulja Boy & Fallout 76 Mods

02/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij het eerste Premium item van 2019. En net zoals vorig jaar, gaan wij ook dit jaar gezellig door met !@#$%. Want wat is er nou leuker dan lekker lullen over alles wat kut is aan de gamesindustrie? De gamesindustrie houdt maar niet op als het op schandalen aankomt. Leren ze het dan nooit?

Soulja Console, Soulja Handheld, Soulja Shit

Ken je hem nog? Die gast van de hit ‘Crank Dat’. Ik heb het natuurlijk over Soulja Boy. Velen zullen hem waarschijnlijk al lang zijn vergeten, maar hij is terug. Rapper Soulja Boy heeft namelijk een droom. En dat is om door te breken in de gamesindustrie. Hij heeft inmiddels zijn eigen console, handheld, watch en nog meer producten. Op het eerste gezicht niets mis mee. Totdat je een horde aan advocaten aan je broek hebt hangen. Want wat blijkt nou: zijn producten zijn niets meer dan goedkoop rip-off speelgoed. Het zijn eigenlijk emulators waar spellen zoals bijvoorbeeld Super Mario op te spelen zijn. En daar is Nintendo natuurlijk niet blij mee. Als je ergens niet aan moet komen, dan is het wel aan materiaal dat copyrighted is. Dat is dus niet zo slim van Soulja Boy.

PR disaster bij Bethesda!

Tegenwoordig is Fallout 76 zo’n beetje vaste klant geworden bij !@#$%. Want er is opnieuw gezeik rondom de game. De Fallout series staan bekend om de vele mods die je kunt downloaden. Veel mods zijn gemaakt om het spel leuker of mooier te maken. En omdat er genoeg mis is aan Fallout 76, hebben modders maar de koppen bij elkaar gestoken om het spel te verbeteren. Wat een leuk gebaar van je trouwe fans die je franchise groot hebben gemaakt. Nou, daar dacht Bethesda toch anders over. Alle modders zijn namelijk gebanned. Dit is niet zo heel gek, maar wat Bethesda daarna heeft gedaan is toch wel opmerkelijk.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch