Menu Premium
Loading...

PlayStation All-Stars Battle Royale Review

25/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ouderwets brawlen met je vrienden op de bank met al je favoriete PlayStation personages? Nu wel, Boris en Pascal waren je al voor en brawlen het uit in de PlayStation All-Stars Battle Royale Review.

Natuurlijk is het niet raar dat mensen meteen kijken naar die andere brawler van die andere console ontwikkelaar. Nintendo komt namelijk al jaren met Super Smash Bros. Het is niet de eerste keer dat PlayStation stiekem even naar een Nintendo game heeft gekeken. Kijk maar naar LittleBigPlanet en de LittleBigPlanet karting series. Maar mag dat de pret drukken? Deze vraag hebben Pascal en Boris zich gesteld. Hoe afgekeken het ook mag zijn, met z’n vieren op de bank elkaar afmaken met tripple combo bangers is natuurlijk nooit saai.

Er komt een heel arsenaal aan karakters bij kijken, en deze kun je jezelf helemaal eigen maken en levelen. Ze nemen trouwens ook nog allemaal hun eigen werelden en muziek mee. De kleurrijke mash-ups zorgen voor bizarre taferelen, waarin de Metal Gear van Metal Gear Solid belandt in een Parappa the Rapper wereld. Hierin krijg je het bijvoorbeeld aan de stok met een Sack-Boy en een Big Daddy.

Maar hoe speelt het eigenlijk? Als we het dan toch gaan vergelijken met Super Smash Bros., kan de snelle fighting-game met platform elementen zich meten met de grote concurrent? Of misschien zelfs onderscheiden van andere brawlers? Boris en Pascal hebben alle PlayStation iconen onder de knoppen gehad en in de PlayStation All-Stars Battle Royale Review hoor je of ze net lekker zijn warmgedraaid of er kramp van hebben gekregen.

Ontwikkelaar: Suberbot Entertainment, Santa Monica Studio
Uitgever: Sony
Platform: PlayStation 3 en PS Vita

PlayStation All-Stars Battle Royale Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch