Menu Premium
Loading...

‘PlayStation 5 komt uit in 2019 en wordt slechts een minor upgrade’

13/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij weer, de fulltime uit zijn nek zwammer Michael Pachter. Deze Amerikaanse self proclaimed super analist van de game-industrie weet elke keer weer het nieuws te halen met zijn vaak redelijke verregaande uitspraken. Die wij dan weer overnemen. Want ja, nieuws is nieuws. Laten we daar eerlijk in zijn.

PS5 slechts een kleine upgrade

Nu komt onze Michael weer met een boute bewering. Volgens zijn sterke overtuiging gaat Sony de PlayStation 5 in 2019 in de winkels gaat leggen. En, voegt hij er nog even aan toe, hij gaat net als de PS4 Pro (slechts) een halve stap voorwaarts maken ten opzichte van zijn voorganger en wie weet doet ie straks wel 240 frames per seconde.

Dit item gaat niet zo zeer of Pachter nu wel of niet uit zijn nek kletst. Want niemand weet dat. Het is puur speculeren natuurlijk. Wat wel kan, is eens in de schoenen van Sony proberen te gaan staan. Wat zouden wij doen als wij Chef PlayStation waren. Inderdaad een nieuwe PS5 in 2019 in de winkels leggen? Die volstouwen met Terraflops en echt tig keer sterker maken dan de PS4 Pro, of gewoon, net als Pachter beweert, een rustige halve stap voorwaarts te maken. Of, wachten we gewoon af wat de Xbox One X doet, nu we toch een enorme voorsprong hebben, en laten die PlayStation 5 voorlopig voor wat het is..

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch