Menu Premium
Loading...

E3 Nieuws Update: PlayStation 5 gerucht, Halo 6 en nieuwe DMC

23/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

The road to E3 is niet zonder beren op de weg. Er blijven geruchten in de rondte slingeren over game aankondigingen en nieuwe consoles natuurlijk. Het PlayStation 5 gerucht was al de kop ingedrukt door Sony zelf. Maar nu de CEO heeft verteld dat de PlayStation 4 wel zo’n beetje het einde van zijn cyclus bereikt heeft, loopt iedereen weer hard van stapel. Ook is er Devil May Cry en Halo 6 nieuws. JJ heeft natuurlijk altijd zijn vinger aan de pols en is geruchten op het spoor over een mogelijke aankondiging van Devil May Cry 5! Het laatste deel is alweer een aantal jaren terug uitgekomen, en in de tussentijd hebben we het met de remakes moeten doen. Emiel en Skate hebben die uitgebreid besproken. Ben je benieuwd wat E3 expert JJ van de geruchten vindt? Check dan nu: E3 Nieuws Update: PlayStation 5 gerucht, Halo 6 en nieuwe DMC.

Halo 6 sowieso in de maak!

Halo 6 is naar alle waarschijnlijkheid confirmed. Na de trailer van de Halo Fireteam Raven riepen mensen overal dat ze liever een Halo 6 wilde. Hoe vet die gigantische Arcade Unit ook is. De community manager Brian Jarrard van 343 Studios heeft al gereageerd en gezegd dat een compleet andere tak van de studio met de arcade knaller bezig was. Dit had “zero impact” op het ontwikkelproces van Halo 6. Dus er komt sowieso een Halo 6 aan. Dat is natuurlijk geen echte verrassing gezien Halo 5: Guardians in 2015 is uitgekomen. Hoe de nieuwe game gaat heten, waar hij over gaat en of het een launch titel wordt voor de nieuwe Xbox is natuurlijk allemaal speculeren geblazen. Maar één ding is zeker! We gaan weer plasma granaten gooien, in Warthogs scheuren en knallen met die paarse lasers.

Wat denken jullie van de nieuwe PlayStation 5 geruchten? En hebben jullie zin in een nieuwe Halo en Devil May Cry? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch