Menu Premium
Loading...

PlayStation 4 Hands-On

26/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk zover, de PlayStation 4 is binnengekomen op de redactie en we hebben er al even mee mogen spelen. Boris en Dennis zitten klaar om je te vertellen over hun persoonlijke ervaringen met de next-gen console. Wil jij weten of deze console dé definitie is van next-gen en vraag je jezelf af wat je allemaal kan verwachten? Je ziet in deze PlayStation 4 Hands-On!

Al sinds de aankondiging in februari zijn beide heren laaiend enthousiast over de nieuwe krachtige gameconsole van Sony. Uiteraard kennen we Sony van de vorige drie generaties PlayStation-consoles, waar Boris en Dennis ook zeer te spreken over waren. In een tijd waarin er veel verwacht wordt van de nieuwe consoles en waar de concurrentie van Microsoft erg hoog is, zijn de verwachtingen voor de PlayStation 4 dan ook torenhoog.

Boris en Dennis hadden natuurlijk al heel wat ervaring met de PlayStation 4, maar dit was de eerste keer dat ze de console in hun eigen omgeving grondig konden testen. Boris had de PlayStation 4 dit weekend al onder z’n eigen televisie staan en is dan ook niet uit zijn mancave gekomen. Dennis kon vorige week donderdag al aan de slag op kantoor met de gloednieuwe console, maar moet helaas wachten tot vrijdag op zijn eigen exemplaar.

Vrijdag wordt de PlayStation 4 uitgebracht in Nederland, alhoewel het bekend is dat er geen console meer valt te krijgen zonder pre-order. Boris en Dennis willen je alvast helemaal klaarstomen voor de grote dag en vertellen je alles over de PlayStation 4 van Sony. Ga ervoor zitten, want de heren staan te springen om je het te laten weten!

PlayStation 4 Hands On

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch