Menu Premium
Loading...

Play Je Deze Nog: terug in de wereld van Banjo Kazooie!

15/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Throwback! Deze keer in Play Je Deze Nog is het de beurt aan Banjo Kazooie. De game is namelijk al een tijdje speelbaar op de Xbox One. Bij Daan staat hij hoog op het lijstje. Ook bij Skate zorgt de game voor warme gevoelens, ongetwijfeld net zoals bij veel andere mensen. Daarom was het tijd om weer eens terug te keren naar de game en herinneringen op te halen.

Allerlei soorten levels in Banjo Kazooie

Elke keer een ander thema, elke keer weer een andere ervaring. Combineer dat met de humor die in de game verwerkt wordt en de voornaamste redenen voor het succes van deze game zijn genoemd. Voor de mensen die niet weten wat voor game Banjo Kazooie is: het is een 3D platformer met avontuurlijke elementen die lang geleden is uitgekomen op de Nintendo 64. Een beer en een vogel zijn de hoofdrolspelers. Zij zorgen voor de naam van de game. Banjo is namelijk de naam van de beer, Kazooie de naam van de vogel. Met hun kun je als speler aan de slag met verschillende levels waarbij je nooit het gevoel hebt dat je hetzelfde doet. Het is geen moeilijke game, waardoor het ook meteen heel toegankelijk is voor alles en iedereen!

Komt er ook nog een vervolg?

Nog steeds wordt de game gespeeld en Daan hoopt daarom stiekem op een vervolg. De vraag is echter of dit gaat gebeuren. Daan en Skate betwijfelen of een nieuwe versie van de game modern genoeg is. Dan gaat het niet per se om het uiterlijk, maar gewoon over de gameprincipes. Het hart zegt dus ja, maar de realiteitszin zegt dat de kans klein is dat er ooit nog een opvolger gemaakt zal worden.

Hoeveel heb jij Banjo Kazooie gespeeld? Wat zijn je mooiste herinneringen aan de game? Hoop jij dat er een vervolg komt? Drop het in de comments en laat het weten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch