Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ken Je Deze Nog: Star Wars Battlefront II, Jade Empire en Ninja Gaiden

08/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk weer eens een Ken Je Deze Nog, en eentje die helemaal in het teken staat van de X-week. Het zijn namelijk allemaal oude gouden op de Xbox die besproken worden. Koos en Skate blikken terug op onder meer Star Wars Battlefront II, Jade Empire, Ninja Gaiden en Fable.

Star Wars Battlefront II en Jade Empire

Laatst is er nog een behoorlijk goede Star Wars-game gereleased, maar Star Wars Battlefront II (de oude welteverstaan) was allesbehalve slecht. De game is ontwikkeld door Pandemic Studios en gepublished door LucasArts. Het is, vanzelfsprekend, een sequel op Star Wars Battlefront. Sinds 31 oktober 2005 is de game speelbaar. Jade Empire is van hetzelfde jaar en is zelfs een Xbox-exclusive. Het is een action role-playing game ontwikkeld door BioWare. De game wordt door de meeste gamers geprezen. Niet voor niets dat de game door de heren ook genoemd is in de top vijf beste Xbox games van eerder deze week.

Ninja Gaiden en Fable

Ook dit zijn twee hele grote en populaire games. Ninja Gaiden is een action-adventure game die stamt uit 2004. De game is ontwikkeld door Team Ninja en gepubliceerd door Tecmo. Het is een game waarin jij Ryu Hayabusa speelt en waarin je heel wat Ninja’s tegen gaat komen. Fable is natuurlijk bij alles en iedereen wel bekend. De eerste uit de serie werd gereleased in 2004 voor de Xbox. De game werd ontwikkeld door Big Blue Box Studios. De games die zouden volgen waren natuurlijk nog een stuk succesvoller (vooral die op de Xbox 360), maar met deze game begon het allemaal. En daarom zit Fable in dit item.

Zit er een game tussen die jij vroeger helemaal kapot hebt gespeeld? Wat is de beste game van deze Ken Je Deze Nog? Laat het weten in de comments hieronder en rank de games van deze Ken Je Deze Nog.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch