Menu Premium
Loading...

Play Je Deze Nog: Locust knallen en zagen in Gears of War

23/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ gaat zoals jullie weten wel eens naar de sportschool. Maar of hij daarmee zo breed kan worden als Marcus uit Gears of War? Dat is nog maar de vraag. Samen met Skate duikt hij terug in de wereld van guns met kettingzagen, spierballen en liters rond spetterend bloed in een grauwe wereld. Waarom speelde de game een grote rol in het game gerelateerde leven van Skate en JJ? Het was in die tijd next-level, we duiken terug in de tijd, met Play Je Deze Nog: Gears of War!

Co-op met Marcus en Dom

Gears of War stond in eerste naast al dat geweld ook nog eens bekend om een enorm leuke co-op als shooter. Als Marcus en Dom begon je een strijd tegen die smerige en vervelend Locust. De game was dermate succesvol dat we deel 2, 3 en 4 inmiddels hebben mogen ontvangen. In de toekomst komt ook Gears of War 5 uit. Wat maakte de game zo leuk? En zijn de nieuwe titels nog wel te vergelijken met de oude gloriedagen van Gears of War?

Multiplayer

De game heeft een brute campaign maar daarnaast heeft de game ook nog een multiplayer. Want wat is er leuker dan Locust door midden zagen? Juist, je vrienden doormidden zagen in de virtuele spelwereld. De heren hebben het vroeger zeker wat uurtjes gespeeld. Je speelt de game in third-person en dat zorgt er direct voor dat het totaal anders speelt dan een Halo of een Call of Duty. Er zijn veel kritieken op Red Dead Redemption 2, dat het niet zou werken als shooter in third-person. Wat zorgde ervoor dat Gears dan eigenlijk wel best lekker speelde? En wat maakte het uniek in die tijd?

Zijn jullie fan van Gears of War? Hebben jullie er veel uurtjes in zitten? En welk deel is je absolute favoriet? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch