Menu Premium
Loading...

Plants vs. Zombies: Garden Warfare E3 2013 Preview

20/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Plants vs. Zombies is niet meer de tower defense game die je gewend bent, want Electronic Arts komt met een 3D-versie van de game. Blijft de game zijn oude, vertrouwde humor wel houden? Je hoort het van Martin en Melle in de Plants vs. Zombies: Garden Warfare E3 2013 preview.

De gloednieuwe versie van Plants vs. Zombies is veranderd in een heuse third-person shooter. In de game wordt gebruik gemaakt van een systeem waarbij een groep bestaat uit een healer, DPS op afstand en een DPS van dichtbij. Daarnaast heeft Garden Warfare zowel een single- als multiplayer, dus je kunt ‘m ook samen met je vrienden spelen.

Toch zal je nog steeds de bestaande karakters in de game terug blijven zien, zoals bijvoorbeeld een geheel in 3D ontworpen Peashooter. Je kunt de planten echter niet meer op het slagveld plaatsen om de zombies tegen te houden. Nee, je speelt in Garden Warfare zelf als één van de planten. Je kunt je helemaal vrij over het speelveld bewegen, maar dat betekent niet automatisch dat de game makkelijker wordt, want de zombies kunnen dit ook.

Ondanks dat Microsoft de game op hun persconferentie ogenschijnlijk aankondigde als Xbox-exclusive, komt de game gelukkig ook gewoon uit op de PC en PlayStation 3. Helaas zullen we nog wel tot het voorjaar van 2014 moeten wachten tot de game echt uitkomt. Martin en Melle vertellen je of Garden Warfare het wachten waard is in de Plants vs. Zombies: Garden Warfare E3 2013 preview.

Ontwikkelaar: PopCap Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Xbox One

Plants vs. Zombies: Garden Warfare E3 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch