Menu Premium
Loading...

Plantronics RIG 500 Pro Gaming Headphone Review

04/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt ze al eens eerder voorbij zien komen, de RIG headsets van Plantronics. Vandaag gaan JJ en Koos jullie alles vertellen over de RIG 500 Pro, een van de nieuwste headsets in de RIG line-up. De heren hebben de headset uitbundig getest en gaan in op de geluidskwaliteit, bouwkwaliteit en natuurlijk het design. En dan met name over het design is Koos niet te spreken. Maar ja hoe belangrijk is dat nou, want gelukkig zit ie de hele dag op je hoofd dus al te veel hoef je er niet naar te kijken. Voor het eindoordeel van JJ en Koos over de RIG 500 Pro HC moet je de video gewoon even checken!

Plantronics

Voor degene die nog niet bekend is met Plantronics hebben we nog een klein geschiedenislesje. Plantronics is een elektronica bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van audio communicatie apparaten voor zowel bedrijven als particulieren. Ze maken producten voor zowel gaming, mobiel gebruik als muziek. Het bedrijf is ontstaan in 1961, zij introduceerde toen de eerste lichtgewicht headset voor piloten. Aan verstand van koptelefoons/headsets is bij Plantronics geen gebrek, maar of ze deze kennis ook goed overdragen naar de wereld van gaming headsets is nog maar te zien.

Het perfecte kerstcadeau

Het is vanavond al pakjesavond, dus als je deze headset als Sinterklaas cadeau wilt geven moet je haast maken. Maar Kerst komt er gelukkig ook al weer aan. Als je iemand kent die nog een goede headset nodig heeft is dit misschien wel het perfecte kerstcadeau. De headset is voorzien van 50mm drivers en vrijwel alles wat er op de headset zit kan vervangen worden, waaronder de earcups, headband en microfoon. Ik zal niet te diep ingaan op alle specificaties van de headset, want dan wordt het wel erg saai. Vinden JJ en Koos dit ook een perfect cadeau voor onder de boom?

Als je meer wilt weten over de RIG 500 Pro HC kan je hier terecht.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch