Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Pistoleros del Sofa: De adrenaline verhogende shotgun challenge

17/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tweede editie van de nieuwe rubriek ‘Pistoleros del Sofa’ staat klaar. ‘Pistoleros del Sofa’ is namelijk wat we zijn. Al twintig jaar (en eigenlijk langer) straffen we CPU’s en levende mensen hard af die tegen ons hun wapen trekken. Geef ons een virtuele AK 47 of shotgun en niemand in een videogame is zijn of haar leven zeker. Die jarenlange oefening en de duizenden matches die we hebben afgewerkt, maakte van ons een Pistolero del Sofa.  Echte couch warriors die voor de duvel niet bang zijn. Dit keer tonen Daan en JJ dat in de illustere ‘Shotgun Challenge’. Een mode die we zelf hebben verzonnen.

Echte Pistoleros del Sofa weten hoe je een shotgun hanteert

We kunnen allemaal uren lullen over het aantal vijanden wat we hebben neergemaaid en vooral de nietsontziende manier waarop we dit deden. Maar jullie willen dat natuurlijk zien. Jullie willen een Pistolero del Sofa wel eens echt in actie zien. En dan checken of je er zelf ook een bent. Dit keer doen we dat in een mode die we ooit voor ons event Gamer’s Heaven creëerde. We zochten een competitievorm waaraan zoveel mogelijk mensen op een dag konden meedoen waarvan de potjes extreem kort en pakkend waren. Het resultaat was de Shotgun Challenge. Een mode die je op elke Call of Duty kan loslaten.

Wie maakt de meeste kills met een shotgun tegen 11 bots op standje ‘Veteran’?

De Shotgun Challenge werkt heel simpel. Men neme een Call of Duty en gaat naar Custom Match toe in de Multiplayer Modus. Je kiest daar een kleine map, een Free-for-All match, 11 bots op standje ‘Veteran’ en zet de timer op drie minuten. En dan komt het. Je mag alleen de kale shotgun gebruiken. Geen perks, geen killstreaks, niet slaan of knifen en geen wapens van gesneuvelden pakken. Het is jij, jouw shotgun tegen de rest, Bots die allemaal wel mogen en kunnen genieten van het rijke arsenaal aan mogelijkheden dat Call of Duty hen biedt. En nu snap je ook dat deze aflevering hard los ging…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch