Menu Premium
Loading...

Pikmin 3 DLC Review

24/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is pas kort geleden dat de Nintendo strategy-game Pikmin 3 in de schappen ligt, maar toch heeft Nintendo nu al besloten om een DLC-pakket uit te brengen. Skate en Steven hebben zich flink vermaakt met Pikmin 3 en gaan kijken of deze DLC de moeite waard is. Zou deze DLC een must-have zijn, of kun je deze beter links laten liggen? Steven en Skate gaan het je vertellen in deze Pikmin 3 DLC Review!

Beide heren hebben zich flink vermaakt met deze huisgemaakte strategy-game toen deze nog niet zo lang geleden uitkwam. De singleplayer had meer dan genoeg om het lijf en de gameplay was diep, zoals je bij een Nintendo game mag verwachten. De game was geen ‘system seller’, zoals de populaire Mario-games, maar volgens Steven en Skate was dit wel een van d√© toppers van de Wii U van dit jaar.

In Pikmin 3 speel je als verschillende kapiteins, die op een planeet aankomen waar ze de zogeheten Pikmin tegenkomen. Pikmin zijn kleine plantachtige wezens die elk hun eigen specialiteit hebben. Zo heb je gele, rode, blauwe, de rotsachtige en de vliegende Pikmin. De rode Pikmin is bijvoorbeeld immuun tegen vuur en de gele Pikim is immuun tegen elektriciteit et cetera.

Dit nieuwe DLC-pakket zorgt ervoor dat je acht extra maps krijgt, waarvan je er twee gratis op je bord krijgt. Elke map heeft een andere sfeer en de twee gratis maps zijn heel toepasselijk in het teken van kerst. Skate en Steven zijn erg benieuwd naar de extra Pikmin content en gaan jou vertellen of deze Pikmin 3 DLC onmisbaar is, of juist totaal niet.

Ontwikkelaar: Nintendo EAD Group No. 4
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

Pikmin 3 DLC Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch