Menu Premium
Loading...

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies Review

09/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het echte leven zijn Steven en Melle natuurlijk presentator van Gamekings, maar in hun vrije tijd spelen ze graag voor detective of advocaat. Een game als Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies kunnen ze dan ook niet aan zich voorbij laten gaan. Wat ze van deze Nintendo 3DS game vinden kun je zien in deze Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies Review.

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies of Gyakuten Saiban 5, zoals de game in Japan heet, is een puzzelgame waarin je de advocaat Phoenix Wright speelt en naast het verdedigen of aanklagen ook het nodige speurwerk moet verrichten. Dit doe je natuurlijk allemaal om jouw taak als advocaat te vervullen en de waarheid naar boven te halen. De game heeft vijf verschillende zaken die je moet gaan oplossen als Phoenix Wright en dit allemaal in point-en-click omgevingen.┬áIn de game sta je er echter niet alleen voor, want je krijgt onder andere hulp van Athena Cykes.

Er zijn op dit moment al heel wat puzzelgames beschikbaar voor de 3DS, er zijn er echter maar weinig die het advocatensausje hebben dat de Ace Attorney-serie gebruikt. Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies is dan ook niet de eerste game, maar onderdeel uit een langere serie. Dit schept natuurlijk hoge verwachtingen. Of de game aan deze verwachtingen kan voldoen en of hij zich staande weet te houden tussen alle puzzelgames voor de 3DS, vertellen Melle en Steven je in deze Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies Review.

Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch