Menu Premium
Loading...

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies Preview

10/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game is inmiddels al een tijdje uit in Japan, maar wij Europeanen moeten toch nog even wachten. Om de pijn te verzachten geven Steven en Skate je alvast een voorproefje in deze Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies Preview.

Phoenix Wright is een succesvolle franchise die al een ruime tien jaar loopt. Phoenix Wright: Turnabout Trial was de eerste game die werd uitgebracht in 2001. Vooral in Japan sloeg de serie van Phoenix Wright aan, maar is daarentegen redelijk onbekend gebleven in Europa. Na enkele titels op de verschillende Nintendo-consoles is de game inmiddels bij een groter publiek bekend geworden en hoopt ontwikkelaar Capcom dat de Phoenix Wright-vonk naar het Westen overslaat.

In deze nieuwe game Phoenix Wright: Ace Attorney Dual Destinies kruip je, zoals de titel al doet vermoeden, in de huid van advocaat Phoenix Wright. Dit is niet altijd het geval geweest, dus fans van de serie zullen aangenaam verrast zijn. De formule van de game is hetzelfde gebleven, namelijk rechtszaken winnen door middel van een point & click adventure. Je doet dit uiteraard niet alleen en je krijgt ditmaal ook hulp van Athena Cykes, de persoonlijke assistent van Phoenix Wright.

Er zijn een hoop nieuwe veranderingen in deze game doorgevoerd. Zo ben je nu verplicht door de implementatie van de zogeheten ‘Mood Matrix’ om mensen in de rechtszaal op emotioneel vlak goed te lezen. Ook de omgevingen en personages zijn nu in 3D vormgegeven, waardoor er een gevoel van diepgang wordt gecreëerd.

Steven en Skate zijn ook erg benieuwd naar deze game en willen je alvast vertellen wat ze tot nu toe kennen van deze nieuwe Phoenix Wright. Zit jij net als de heren ook te wachten op een nieuw point & click adventure voor de Nintendo 3DS? Kijk dan nu de deze Phoenix Wright: Ace Attorney Dual Destinies preview.

Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Platform: Nintendo 3DS

Phoenix Wright: Ace Attorney Dual Destinies Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch