Menu Premium
Loading...

Phantom Blade Zero Preview – Best of GKE3 2024

11/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI en Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI en Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

De presentaties van de afgelopen dagen tijdens de ‘E3’ hebben veel, heel veel games laten zien. Zoveel dat het voor gamers mogelijk lastig is om de bomen door het bos te zien. Daarom hebben wij onze toppers uit het aanbod gepikt. De titels die op ons het meeste indruk maakten en die we het liefst gisteren al zouden hebben gespeeld. We focussen ons daarbij op de grote titels, de Triple A producties. De parels onder de indie-titels komen volgende week aan bod. De eerste game die ons opviel en waar genoeg beeld van werd getoond om een gedegen oordeel te kunnen verlenen, is Phantom Blade Zero. Een game die exclusief voor de PS5 en PC is en dit jaar voor de PlayStation-fans nog van een beetje kleur moet gaan voorzien. Als het spel tenminste in 2024 uitkomt…

Phantom Blade Zero brengt een stevige portie kungfu-punk

Phantom Blade Zero is een nieuwe actie-RPG van de Chinese ontwikkelaar S-game. De game combineert een duistere art style met razendsnelle gevechten in de fictieve wereld van Chinese martial arts en steampunk. Je speelt Soul, een elite-huurmoordenaar die een ongrijpbare maar machtige organisatie dient die bekend staat als ‘The Order’. Jij wordt valselijk beschuldigd van de moord op de patriarch van de Orde en raakt ernstig gewond tijdens de klopjacht op jouw persoon. Je leven wordt gered door een mystieke genezer, maar er is een mits. De genezing zal slechts 66 dagen duren. In die tijd moet je er achter zien te komen wie er werkelijk verantwoordelijk was voor de aanslag en afrekenen met een lange reeks aan uitdagende vijanden.

Is dit (wederom) een Soulslike game?

Je voelt hem al aankomen. Dit is een game die op de radar staat van Skate. Hoe typeert hij het spel? Waar lijkt het op? Bloodborne, Nioh, Sekiro? En ziet hij nu al de eerste voortekenen van kwaliteit in de beelden die tot nu toe zijn vrijgegeven?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch