Menu Premium
Loading...

PES 2018 Review: Dé voetbalgame van het jaar?

26/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnen het sportgenre is in Nederland de aandacht vooral gevestigd op de grote voetbalgames. Ondanks dat een serie als 2K’s NBA2K door de media steevast wordt geprezen, is het voor games die niet de voetbalsport betreffen moeilijk om voet aan de grond te krijgen. De eeuwige strijd tussen FIFA en PES leeft ook dit jaar weer. Maar kijkend naar de harde cijfers moet worden geconcludeerd dat er van een echte strijd eigenlijk geen sprake is. FIFA staat bijna ieder jaar op nummer 1 in de Nederlandse verkooplijsten. Dit betekent echter niet dat PES ook in kwalitatief opzicht onder doet voor de grote concurrent. Zo was de media vorig jaar enthousiast over PES 2017, terwijl FIFA toch wat meer kritiek te verduren kreeg. Skate en Koos hebben de afgelopen week PES 2018 flink kunnen spelen. Check nu de PES 2018 Review: Dé voetbalgame van het jaar?

Is PES weer koning in voetbalgameland?

PES heeft altijd een trouwe groep gehad die de serie een warm hart toedraagt. Zowel Skate als Koos maken hier naar eigen zeggen deel van uit. Van oudsher is Skate een echte footie-gamer. Hier kwam echter een einde aan met het uitkomen van de diverse shooters.

Een tijdje geleden kon je al zien hoe Skate samen met Koos de PES 2018 demo besprak. Zijn skills bleken, ondanks zijn geminderde interesse, nog allerminst vervaagd. Zoals trouwe Gamekings-kijkers weten is er voor Koos maar één echte voetbalgame, en dat is PES. Aan liefde voor Konami’s voetbalserie dus geen gebrek!

Ondanks de liefde voor de serie die beide heren nog altijd koesteren, schromen ze niet een kritische blik te werpen. Zodoende levert het duo een goede review van de game af. PES 2018 wordt over het algemeen goed ontvangen door de media. Wat is jullie mening over PES 2018? Licht je voorkeur bij FIFA of is het voor jouw de Pro Evolution Soccer-serie dat de klok slaat? Laat je horen in de comments onder deze PES 2018 Review: Dé voetbalgame van het jaar?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch