Menu Premium
Loading...

PES 2018 Online Beta Review

01/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eeuwige wapenwedloop der voetbalgames woekert nog altijd voort. FIFA spant commercieel gezien nog altijd de kroon, maar kwalitatief gezien doen de games nog maar weinig voor elkaar onder. In deze PES 2018 Online Beta Review nemen Skate en Koos de online beta van Konami’s aankomende voetbalgame onder de loep. Deze online beta is een vreemde eend in de bijt in voetbalgameland. Normaliter komen zowel FIFA als PES jaarlijks met een offline demo, maar nu is er dus een online beta gelanceerd. Kan deze editie van Pro Evolution Soccer de grootste voetballiefhebbers van de redactie bekoren, of zijn de heren teleurgesteld in hun favoriete foottie? Bekijk het in de PES 2018 Online Beta Review!

Skate doet aan zelfverheerlijking in PES

PES is dus helemaal terug van weggeweest. Althans, de game komt al jarenlang gewoon uit, maar vaak schortte het aan de kwaliteit t.o.v FIFA. PES 2017 was echter al een hele goede voetbalgame en nu wil Konami FIFA ook in commercieel opzicht enigszins uitdagen. Daarvoor zal in eerste instantie de kwaliteit in orde moeten zijn. Het gebrek aan enkele licenties is natuurlijk een welbekend kritiekpunt op de PES-serie, maar voor veel doorgewinterde foottie-fans blijft het de heilige graal der voetbalgames.

Skate en Koos willen als alpha-mannetjes natuurlijk altijd winnen. De heren zijn niet vol van zichzelf, maar wanneer het competitie-element om de hoek komt kijken, laat Skate zich toch verleiden tot een behoorlijke dosis zelfverheerlijking. Koos kan dit wel waarderen, maar lijkt tegelijkertijd toch wat getergd als Skate weer eens schreeuwend de audio laat toppen. Hebben jullie een voorkeur? De FIFA v/s PES Battle is in gameland een eeuwige tweestrijd die tot een hoop discussie lijkt. Waar ligt jullie voorkeur? Hoe zien jullie de toekomst van voetbalgames voor je? Is er überhaupt wel een eensluidend oordeel te vellen? Laat je mening horen in de comments onder deze PES 2018 Online Beta Review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch