Menu Premium
Loading...

Persona 5 Strikers Preview: De game zette ons op het verkeerde been

27/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate heeft sinds een aantal jaar wat met de Persona-reeks. Dat kwam door Persona 5. Een turnbased RPG die hem meer dan prettig verraste. En dan drukken we het mild uit. 100 speeluren later was de man namelijk echt een fan geworden. Logisch dus dat hij uitkeek naar Persona 5 Strikers. Het was voor hem meer dan tijd voor een nieuwe potje turnbased tactiek.  Maar dan had ie buiten ontwikkelaars  Omega Force en P-Studio gerekend. Zij gooiden het qua gameplay namelijk opeens, geheel onverwacht, helemaal over een andere boeg. Weg turnbased, entree hack & slash. Terwijl Persona 5 nu juist er voor had gezorgd dat de game in het Westen doorbrak.

In Persona 5 Strikers ga je de strijd aan tegen de corruptie

In Persona 5 Strikers ga je samen met de rebelse Phantom Thieves de strijd aan tegen de corruptie die allerlei steden in Japan overneemt. Je begint de game met je jonge vrienden midden in wat een gezellige zomervakantie had moeten worden. Maar de vakantie neemt een onverwachte wending als de stuitende corruptie zichtbaar wordt. End at pik je niet. Aan jou en je maten om de waarheid te onthullen en de wereld te verlossen van deze crisis. het lijkt wel alsof we het over de hedendaagse maatschappij hebben…

Bevalt de nieuwe hack & slash aanpak?

Skate ging aan de slag en na de eerste verbazing over de nieuwe gameplay speelde hij dik vijf uur door. Daarna ging de preview op slot. Want zo gaat dat in deze tijden van lockdown. Je mag een aantal uur spelen en dan moet je stoppen. In deze preview vertelt Skate wat er anders is aan de gameplay en of die switch hem beviel. Was het nog steeds Persona? Voelde het nog steeds als een Persona-game? En waren er andere vernieuwingen die hij kon bemerken? En natuurlijk, was het tof? Je ziet en hoort het allemaal in deze preview van Persona 5 Strikers.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch