Menu Premium
Loading...

Persona 4 Arena Ultimax Review – Kopen, budgetbak of slopen?

02/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn er van die games die je echt van binnen buiten moet kennen om het te snappen. Persona 4 Arena Ultimax is zo’n spel. Het is niet een ‘normale’ Persona-game, zoals je die misschien wel kent van de PlayStation consoles, maar een spin off in de vorm van een fighting game. Persona 4 Arena Ultimax is een uitgebreide versie van het origineel genaamd ‘Persona 4 Arena’. Die game kwam uit in 2012. In deze uitgebreide versie krijg je wat nieuwe gameplay mogelijkheden plus een set nieuwe characters. Nu is de vraag: Is dit leuk om te spelen? Of misschien kunnen we beter stellen ‘is deze game te snappen voor mensen die niet vuistdiep in de Persona-serie zitten? Je ziet en hoort het allemaal in de review van Persona 4 Arena Ultimax.

Persona 4 Arena Ultimax beter dan het origieneel?

Wat maakt een vechtgame goed? Is het de afwisseling binnen het roster van karakters? is het de soepelheid van de gameplay of echt puur de graphics en artstyle? En wat zorgt ervoor dat mensen steeds nieuwe vechtgames willen? Wat maakt die games uniek? Hoe verhoudt Persona 4 Arena Ultimax zich ten opzichte van de grote fighting namen zoals Tekken en Street Fighter? En kun je dit spelen als je niks met Persona hebt? Huey en JJ proberen de antwoorden te vinden.

Kopen, budgetbak of slopen?

Tot slot melden de twee natuurlijk of ze het spel wel of niet aanraden. Is dit een vecht game voor iedereen? Dat je als nu een fighting game zoekt, je hem blind kunt halen? Of gaan alleen de fans van Persona  hier blij van worden. Of hebben ook zij een probleem omdat het spel ten opzichte van het origineel uit 2012 te weinig nieuws biedt? Je gaat er achter komen als je op de Play button ramt en daar de review van Persona 4 Arena Ultimax checkt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch