Menu Premium
Loading...

Perfect Dark Preview – Best of GKE3 2024

15/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI en Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI en Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

De presentaties van de afgelopen dagen tijdens de ‘E3’ hebben veel, heel veel games laten zien. Zoveel dat het voor gamers mogelijk lastig is om de bomen door het bos te zien. Daarom hebben wij onze toppers uit het aanbod gepikt. De titels die op ons het meeste indruk maakten en die we het liefst gisteren al zouden hebben gespeeld. We focussen ons daarbij op de grote titels, de Triple A producties. De parels onder de indie-titels komen volgende week aan bod. De vierde game die we gaan checken, is Perfect Dark. Een reboot van een legendarische game voor de N64, toentertijd gemaakt door Rare. Hebben we nog een gevoel bij deze herstart? Is Joanna Dark nog steeds een tough cookie? Dit is de Perfect Dark preview.

Perfect Dark preview: Herleeft de legende?

Mocht je het origineel nooit gespeeld hebben, het verhaal van deze game speelt zich af in een futuristische versie van de Egyptische hoofdstad Caïro. De speler kruipt in de huid van Joanna Dark, een geheim agent van de dataDyne-organisatie. Zij zit een nasty crimineel op de hielen. Dark moet nagaan waar enkele technologische problemen, die miljoenen mensenlevens het leven kunnen gaan kosten, vandaan komen. Lukt je dat niet dan is de wereld doomed. En wie wil dat nu op zijn of haar geweten hebben?

Doet de reboot het origineel eer aan?

Bij een reboot draait veel om wat ze met het origineel hebben gedaan. Zijn ze er (erg) trouw aan geweest en hebben enkel de graphics naar het heden getrokken? Of zijn ze echt kritisch naar het spel gaan kijken en durfde de developer echt essentiële dingen aan te passen? Het laatste lijkt het geval, want in plaats van het third person perspectief, speelt je in de reboot bijvoorbeeld vanuit de first person view. Wat is er nog meer veranderd en hoe schalen we de reboot in? Komt ie hoog op onze wishlist of hebben we er zo onze twijfels over?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch