Menu Premium
Loading...

!@#$% over Metro Exodus, FIFA en de beste publishers

31/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam batsa hatseflats fling flang huts buts bots daar zijn we dan met een gloednieuwe peepshow met deze week nieuws over; Metro Exodus, FIFA en wie zijn nou de beste publishers. De wereld van drama en ongein stopt maar nooit, het lijkt wel alsof we dagelijks een peepshow moeten opnemen met alle fuck ups die er gemaakt worden. Met deze keer wel een hele bijzondere peepshow. Met natuurlijk je eigen peepshow host JJ en zijn sidekick Kale B.

Metro Exodus

Wie kan zich nog de launch herinneren van Steam? Een van de grootste pc platformen voor de die-hard pc gamers. Natuurlijk is Steam niet de enige vis in de zee, zo heb je dus ook competitie met Uplay, Origin en nu dus de Epic store. Voor gamers is dit alleen maar vervelender want nu moeten ze meerdere launchers hebben. Een launcher voor Battlefield en een launcher voor Fortnite, voor developers is de Epic store alleen maar aantrekkelijker. Steam moet natuurlijk ook winst trekken aangezien ze geen nieuwe games hebben en winst halen uit Dota 2 en CS:GO. Steam trekt namelijk ook winst uit de 30% die ze nemen van de verkoop van de games op hun platform, Epic daarintegen pakt maar een kleine 12%. 30% vs. 12% wat heb je liever? meer winst of minder winst.

FIFA

het lijkt wel te gek voor woorden, Belgische fanboys die de FIFA-packs verdedigen en terug willen hebben in de game. Dit is dus wat er aan de hand is in België op het moment, de FIFA-packs zijn uit de game gerukt door de kansspel autoriteiten. Voor vele een overwinning maar voor de die-hard FIFA-fans een mes steek in hun rug, waar kunnen ze nu hun kans op Ronaldo kaartjes kopen met de creditcard van hun moeder. Belachelijk voor woorden, wat vind jij laat het weten in de reacties.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch