Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over NFT in gaming, minder omzet Nintendo & mails van Ubisoft

09/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je weet bij Gamekings hebben we altijd aardig wat om over te discussiëren als het gaat om games. Want er gebeurt zoals altijd genoeg in de gamesindustrie. Daarom is het tijd voor de wekelijkse uitlaadklep van ongenoegen, de Peepshow. Zoals je van ons gewend bent gaan Boris en JJ het eens stevig hebben over verschillende onderwerpen die de afgelopen week langs kwamen. Van de kwartaalcijfers bij Nintendo, tot aan de hype rond NFT’s, esports en Riot Games en nog veel meer. Je ziet het allemaal in de Peepshow van 9 november 2021.

De Peepshow over NFT’s in gaming & Nintendo

Alles wat Nintendo aanraakt, verandert in goud. Toch. Helemaal nu de Switch Oled is uitgekomen, ga je er van uit dat het geld over de plinten klotst. Dat blijkt toch wat anders in elkaar te zitten. De omzet is in 2021 namelijk omlaag gegaan ten opzichte van 2020. Hoe kan dat ? Boris en JJ proberen de reden te achterhalen. Ze gaan het ook hebben over NFT’s, dé hype van dit moment in de gamesindustrie. Waarom ziet iedereen dit opeens als de toekomst? En wie zijn die ontwikkelaars?

Esport brengt nog geen financiële meerwaarde

Veel gamers kennen natuurlijk League of Legends. Een game die nog steeds door veel mensen wordt gespeeld. Is de esports-tak van Riot daarmee ook winstgevend? Nee, dus. Maar hoe dan? Er kijken miljoenen mensen naar. De twee heren gaan het hebben over Ubisoft. De Fransozen gaan meer hun best doen om de ervaren mensen bij de uitgever te behouden. Want er dreigt een zogenaamde intellectuele en creatieve leegloop bij de ontwikkelaar en uitgever van Assassins Creed en Far Cry. Hoe willen ze dat gaan bereiken? En gaat deze maatregelen daadwerkelijk helpen? Je hoort en ziet het allemaal in de Peepshow van deze week. Dan ben je voor deze week weer helemaal bij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch