Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over timing aankoop Activision/Blizzard & 2 miljoen aan NFT’s weg

23/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van de Peepshow. Het Premium item waar Boris en JJ de verbale degens kruizen over de laatste ontwikkelingen in de gamesindustrie. En zo is het vandaag niet anders. De twee heren gaan het hebben over de bizarre excuses van EA ten aanzien van de mislukte release van Battlefield 2042, de timing van de aankoop van Activision/Blizzard en NFT’s ter waarde van 1.7 miljoen dollar die opeens weg waren. Je ziet en hoor het allemaal in de Peepshow van woensdag 22 februari.

Heeft Microsoft gewacht met aankoop Activision/Blizzard tot de waarde aandelen was gezakt

De release van Battlefield 2042 kwam niet echt van de grond. To put it mildly. EA heeft daar natuurlijk een verklaring voor. En een van de aangevoerde redenen voelt weird aan. Boris en JJ vertellen welke reden dat is en waarom EA die verklaring een dag later weer introk.  Verder hebben ze het ook over de aankoop van Activision/Blizzard. Het is namelijk bekend geworden dat Microsoft het gesprek startte nadat de waarde van de aandelen gezakt waren. Was dat wel netjes en met opzet gedaan?

Da’s pech, NFT weg…

Verder hebben we het natuurlijk ook over NFT’s. Want wat moeten we zonder deze irritante certificaten in de Peepshow. Dit keer is het slecht nieuws voor NFT-eigenaren. Er zijn er een hoop gestolen, ter waarde van 2 miljoen dollar. En nog redelijk eenvoudig ook.  De digitale marktplaats genaamd OpenSea was namelijk gehackt. Met behulp van een zogenaamde exploit. Dat is een methodiek om in te breken. Dat doen ze door aan te vallen via een bug of een kwetsbaarheid in een systeem of netwerk. Meer details daarover hoor je zo. Tot slot hebben we het ook over cheaters in Call of Duty. Die worden eindelijk eens op een leuke manier aangepakt. Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch