Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over PlayStation’s censuur Martha Is Dead & toekomst Call of Duty

15/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Speciaal voor de Premiumleden staat er een nieuwe editie van de Peepshow klaar. Het item waarin Boris en JJ all out  gaan over alles wat er speelt binnen de game-industrie. Van geruchten tot schadalen en van ruzies tot potentiele aankopen. En natuurlijk hebben we het in deze editie over NFT’s. En natuurlijk komt dan ook de rol van Ubisoft hierin naar voren. Die doen er alles aan om de minst geliefde publisher van allemaal te worden. Daarnaast praten de twee over de toekomst van de Call of Duty-franchise. Ook is er slecht nieuws over Martha Is Dead. Censuur al daar. En de beide heren behandelen de hackersgroep Team Xecuter. Je ziet en hoort het allemaal in de Peepshow van deze week.

Werknemers Ubisoft niet blij met de NFT’s van Ubisoft

Er was onlangs een intern gesprek gaande bij Ubisoft. En die ging niet bepaald soepeltjes zeg maar. De werknemers bij de studio zijn namelijk niet echt blij met de NFT plannen van de publisher. maar er wordt niet naar ze gekuisterd. Ubisoft liet namelijk op interne forum weten dat ze verdere NFT- en blockchainplannen hebben voor de toekomst. En toen ging het helemaal los… Boris en JJ bespreken de fitti.

Waarom brengt Microsoft Call of Duty ook naar de Playstation?

Daarnaast hebben we het over Microsoft en de aankoop van Activision/Blizzard. De eerste meldde afgelopen week dat ze in ieder geval Call of Duty multi-platform willen blijven houden. Wat betekent dat de game ook naar de PlayStation gaat komen. Is dat wel zo’n slim idee? Wat is de strategie hierachter? Tot slot hebben Boris en JJ het over de hackersgroep Team Xecuter. De leider van de groep heeft een kleine 3 jaar gevangenisstraf gekregen. Omdat ze software verkochten waarmee je consoles zoals de Switch konden hacken. Is het terecht of niet? Dit en nog veel meer zie en hoor je in een nieuwe editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch