Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over voorkeursbehandeling Microsoft bij koop chips & God of War

12/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd dat Boris en JJ de verwikkelingen van de afgelopen week binnen de game-industrie gaan doornemen. Want zoals elke week gebeurt er wel het een en ander. Vandaag hebben de twee het onder andere over het plotselinge stopzetten van de service van Ghost Recon Breakpoint en de bijbehorende NFT’s, de komst van laatste first party games voor de PS4, de mogelijke betalingen van Xbox voor voorrang bij chip leverantie en de verbeterde versie van eFootball. Je gaat het allemaal zien ren horen in de Peepshow van dinsdag 12 april 2022. 

Het lijkt klaar met Ghost Recon Breakpoint

Slecht nieuws voor de fans van Ghost Recon Breakpoint. Twee maanden na de launch van de NFT’s in deze game, stopt Ubisoft met de service van de shooter. Wat zou betekenen dat Ghost Recon Breakpoint niet meer wordt onderhouden en de game zeer waarschijnlijk een stille dood sterft. En daar zit je dan met je NFT’s. Wat zegt dit over de de toekomst van de NFT? Is dit wel een slimme beslissing van Ubisoft? Of gaat dit een grote vergissing blijken te zijn? Verder hebben we het over Microsoft. De afgelopen maanden konden we zien dat de console van Microsoft beter verkrijgbaar was dan de concurrentie. In deze peepshow bespreken we wat mogelijk de oorzaak is. Kan en mag dit? En is het een goede zet?

God of War Ragnarök wordt mogelijk laatste first party game voor de PS4

Ook hebben Boris en JJ het in deze editie over de PS4. De afgelopen tijd kwamen de first party games voor de PS5 óók uit op de PS4. Maar dat wel eens snel voorbij zijn. Er doen geruchten de ronde dat God of War Ragnarök de laatste first party game voor de PS4 titel gaat zijn. Hadden we dit verwacht? En doet PlayStation er slim aan om nu al die breuk te forceren. Dit met het oog op de levering van chips?

In deze aflevering wordt gebruik gemaakt van de Asus ROG Flow Z13

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch