Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over PlayStation ‘Game Pass’ en grootverdieners gamesindustrie

18/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke dinsdag hebben we voor de Premium Bazen een item klaar staan waarin er lekker fel gediscussieerd gaat worden. We hebben we het natuurlijk over de Peepshow, of !@#$% zoals wij het hier intern noemen. De Peepshow is het item waar JJ en Boris praten over wat er allemaal speelt in de game-industrie. En ook aan het begin van 2022 gaat het goed los. Zo hebben de twee het vandaag over PlayStation en de PS4, Take Two & Zynga, Troy Baker en NFT’s. Dus ram maar snel op de Play knop.

Take-Two Interactive koopt Zynga voor 12,7 miljard dollar

Het s geen Peepshow zonder een stevige discussie. En dus komen de de NFT’s geheid voorbij. Want dat blijft een dingetje binnen de industrie. Daarnaast gaan Boris en JJ discussiëren over de nieuwe aankoop van Take-Two Interactive. Die hebben namelijk Zynga gekocht. Voor maar liefst 12.7 miljard dollar. Waarop de waarde van de Take Two aandelen naar beneden duikelden. Wat is er aan de hand? En waarom willen de Amerikanen deze mobile games developer hebben?

PlayStation blijft toch nog even PS4’s produceren

Verder hebben we het over Playstation. Want er lijkt wat op stapel te staan. Boris en JJ hebben het over de opvolger van PS Now en PS Plus.  Gaan we straks te maken krijgen met Sony’s versie van de Xbox Game Pass? Of wordt het totaal iets anders? Daarnaast hebben de twee het over de PS4. Want Sony houdt de productie aan van de PS4 tot eind 2022. Eerder wilde ze daarmee nog stoppen in 2021. Komt dat door de chip tekorten? Tot slot moeten we het ook even hebben over de best verdienende CEO’s in de gamesindustrie. Wat leveren de MT’s en NFT’s deze heren op? Zouden de tweet kritische heren het er daar ook voor doen? Dit en nog veel meer zie je in de Peepshow van deze week.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch