Menu Premium
Loading...

De PC parels van Kevin en Steven: MMO’s, RPG’s en (Action) Adventures

11/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij een PC week horen natuurlijk ook de blinkende parels van games die zijn uitgekomen in het verleden. De games die iedereen heeft gespeeld, de games die perfect waren op een platform als de PC, maar natuurlijk ook de pareltjes van Steven en Kevin. De mannen nemen je vandaag mee op reis terug in de tijd naar hun eigen PC pareltjes in: De PC parels van Kevin en Steven: MMO’s, RPG’s en (action) Adventures.

Laten we MMO’s maar even voor het laatst bewaren

Zowel Steven als Kevin hebben beiden een behoorlijke PC Gaming geschiedenis. Beiden zijn ze al een behoorlijke tijd bezig met het vullen van hun Steam Library, maar ook buiten Steam worden verschillende games gedownload en aankopen gedaan. JJ heeft voor beide heren een paar genres opgesteld waarmee ze helemaal los mochten gaan. We hebben het over MMO’s, RPG’s en (Action) Adventure games. Al was puur het onderwerp MMO’s al genoeg geweest om het hele item mee te kunnen vullen. Welke PC-game genres spelen jullie het meest? Welke games zijn jullie PC pareltjes? En komt dit overeen met de lijstjes van de mannen op de bank? Laat het ons weten in de comments!

Wat maakt een PC game nou een PC game?

Naast World of Warcraft komen er toch nog behoorlijk wat uiteenlopende games in dit item voorbij. Een Bioshock, Half-Life, Diablo, Batman games en ga zo maar door. Zijn de games die voorbij komen nou pure PC titels, of kan je ze net zo goed op de console spelen? En wat maakt die titels dan pure PC of console games? Zijn het de menu’s waar je doorheen gaat, het gevoel met de controller of de muis? Of compleet iets anders? Steven en Kevin vertellen je over hun beleving van de PC Gaming wereld in dit item, waarin het ze uiteindelijk toch gelukt om niet het hele item te vullen met World of Warcraft.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch