Menu Premium
Loading...

PC Master Race #9 over Windows 11, Project xCloud & dalende GPU prijs

10/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door ROG. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. ROG heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is tijd voor de maandelijkse portie pure PC passie. We hebben het dan natuurlijk over een nieuwe editie van PC Master Race. In deze aflevering gaan Daan, Koos en Steven je alles vertellen over wat het leven als PC gamer zo mooi maakt. Onderwerpen die de review passeren zijn onder andere: de aankondiging van Windows 11, de beschikbaarheid van Project xCloud op de PC (en IOS en Android) en de (gelukkig) langzaam dalende prijs van GPU’s. Meer dan genoeg materiaal dus om een lekker uur te kleppen over de wereld van de PC. Want wie heeft er geen mening over Windows 11 en de dalende prijs van de GPU?

Windows 11 en dalende GPU prijs

Onlangs kondigde Microsoft de komst van Windows 11 aan. En zoals altijd met de komst van een nieuw besturingssysteem is dat groot nieuws. Nieuws waar mensen graag een mening over geven.  Want een ieder heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat over hoe een ideaal besturingsmechanisme er uit ziet. Zo ook de drie heren. Er gaat een hoop veranderen. Zo staat het start menu nu centraal, is alles ‘powered by the cloud’, zijn er Snap layouts, een verbeterde multi monitor support en een light & dark mode. Dat laatste kennen we natuurlijk van de mobiele telefoon. Belangrijk is ook dat Windows 11 echt met gaming in het achterhoofd gemaakt is. Wat vinden de drie van de nieuwe Windows?

Hoe groot gaat Project xCloud worden?

Maar er was natuurlijk veel meer om over te praten. Zo lanceerde AMD FidelityFX Super Resolution als antwoord op DLSS. Hoe kijken Daan, Koos en Steven hier tegen aan? Wat verwachten ze van de Project xCloud dienst nu deze ook uitgerold is op de PC, IOS en Android? En waarom dalen de prijzen van de GPU’s? Gaat die daling doorzetten. De antwoorden zie en hoor je allemaal  in de negende editie van PC Master Race.   

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch