Menu Premium
Loading...

PC Master Race #13: Steam Deck 2, RTX 4090 Ti & Ryzen 7000

30/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow over PC gaming wordt mede mogelijk gemaakt door ROG en Intel. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. ROG en Intel hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is de hoogste tijd voor de vaste rubriek waarin we alles behandelen wat ook maar enigszins te maken heeft met gamen op de PC. Zelfs in de tijd waarin het buiten net zo heet is als binnen in een PC, gaan Koos en Daan gewoon achter de desk zitten om het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen door te nemen. Voor je klaar staan daarom een nieuwe aflevering van PC Master Race. De 110% PC Gaming Talkshow. we zijn inmiddels bij nummer 13. Time flies when you’re having fun. In de editie van vandaag gaat het onder andere over de Intel Raptor Lake i9, de Steam Deck 2 en een nieuwe Ryzen APU. Dit en vele andere topics zie en hoor je in PC Master Race #13.

Nvidia RTX 4090 Ti

Er kwamen via verschillende bronnen de eerste performance cijfers binnen van de Nvidia RTX 4090 Ti. Er zouden benchmarks zijn van de game Control waarbij er makkelijk 160 fps in 4K met ray tracing werd behaald. Een flinke stap vooruit dus. Maar de vraag is natuurlijk: moet je nu een GPU kopen of juist wachten tot de nieuwe serie?

PC Master Race: Steam Deck 2 komt eraan

Het zal je niet verbazen, maar Gabe Newell bevestigt de komst van een Steam Deck 2. Deze hoef je nog niet op korte termijn te verwachten want de originele Steam Deck staat nog steeds op een leverdatum van oktober 2022 of later. Wat zouden we graag willen zien bij een nieuwe handheld? Een grotere batterij zou fijn zijn, stillere koeling en mogelijk een OLED scherm. Ook komt er een nieuwe AMD APU die hoogstwaarschijnlijk niet alleen in de handheld gebruikt gaat worden, mogelijk ook in een headset.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch