Menu Premium
Loading...

PC Master Race #10 over next-gen GPU’s, Windows 11 & RDNA 3

04/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door ROG. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. ROG heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is tijd voor de maandelijkse portie pure PC passie. Hoog tijd dus voor een nieuwe editie van PC Master Race dus. In deze aflevering gaan Daan, Kevin en Koos alle ins en outs met je doornemen over waarom de PC het bazigste bazen platform is om je games van af te spelen. Met onder andere: Windows 11 heeft een release datum gekregen, Microsoft kondigt Surface event aan en EVGA komt met verklaring voor ontploffende RTX 3090 kaarten. Natuurlijk hebben we nog veel meer nieuwtjes voor je klaar staan. 

EVGA legt uit waarom sommige RTX 3090’s ontploften

EVGA heeft uitgelegd waarom sommige GeForce RTX 3090’s faalden in Amazon’s New World. Het lijkt erop dat het probleem toch niet lag aan de fancontrollers. Na een goed onderzoek met röntgenstralen lijkt het erop dat het probleem lag aan slecht gesoldeerde MOSFETs. EVGA zei dat het slechts een klein dozijn aan dode RTX 3090’s had ontvangen die er niet in waren geslaagd de bèta van de New World te spelen. Wat vinden de drie van de fout die EVGA heeft gemaakt, gaan ze New World spelen of toch maar niet?

Windows 11 en Microsoft’s Surface event

Maar er was natuurlijk veel meer om over te praten. Zo hebben we eindelijk een datum wanneer we Windows 11 kunnen verwachten. We hoeven niet heel lang te wachten, het zal namelijk uitkomen op 5 oktober en de upgrade zal gratis zijn voor Windows 10 gebruikers. Voor diegene die toch nog even wilt wachten tot de kinder ziektes eruit zijn gehaald je kunt het gratis upgraden tot midde 2022. Daarnaast is er nog meer Microsoft-nieuws, we kunnen deze maand een Microsoft Surface event verwachten. Het zal plaatsvinden op de 22e. Verder gaan onze heren het ook nog hebben over DisplayPort 2.0 en hebben ze weer verschillende dilemma’s voor jullie klaarstaan.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch