Menu Premium
Loading...

PC-gaming op Gamescom: krijgt PC Master Race een dik najaar?

01/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jullie hebben op onze website inmiddels kunnen genieten van twee prachtige, ouderwets lange roadtrip items over onze reis naar de Gamescom. En als we de comments mogen geloven, dan was het weer genieten geblazen. Nou, als dat zo is, dan knallen we er mede dankzij de gulle gevers van MSI toch gewoon nog een derde item tegen aan. Gewoon omdat het kan. En dus gaan we kijken hoe vet (of juist niet) het komende najaar wordt voor de PC-gamer.

Vrijwel de hele redactie speelt zijn games op de PC

Dit keer draait het item helemaal, compleet en voor de volle honderd procent om PC-gaming in de Keulse hallen. Want laten we eerlijk zijn, steeds meer gamers wenden zich tot de PC als hun ‘preferred’ platform als het gaat om het spelen van games. We zien deze ontwikkeling ook op onze eigen redactie. Mogelijk ingestoken door het streamen in de eigen studio thuis. Waar eerst alleen Steven en Kevin de echte PC-gamers waren binnen de crew, daar spelen Boris, Skate, Daan, Jelle en Koos hun spellen ook steeds vaker op de desktop of laptop. Alleen JJ weigert iets anders dan een console aan te raken. Behalve dan als hij dit stukje moet typen. Maar goed, die gast is al bijna 70 jaar en kan niet meer overstappen.

Wat kan de PC Master Race naar aanleiding van Gamescom dit najaar verwachten?

Anyway, hoe gaat het aankomende najaar er voor PC Master Race uitzien? Wordt het belachelijk vet, okayish of bagger? Jelle en Koos kregen van JJ de opdracht om de hallen van Gamescom in een flink tempo door te struinen en te kijken welke PC-games zij konden vinden die ze per sé dit najaar en de maanden erna zouden willen spelen. En natuurlijk speelt de eigen smaak bij zo’n zoektocht een grote rol. Ga er dus maar vanuit dat er af en toe een flink potje gekibbel tussen die twee heren voorbij zal komen. Maar passie is altijd leuk.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch