Menu Premium
Loading...

Pascal op E3 2014 Turtle Beach stand

18/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Turtle Beach kennen we allemaal als maker van moddervette gaming headsets. Ook op de E3 2014 in Los Angeles waren zij aanwezig en de mannen van Gamekings zijn bij ze langs geweest om de allerlaatste technische ontwikkelingen te zien die zij in hun headsets hebben verwerkt. Je check deze nieuwe ontwikkelingen in dit E3 2014 item: ‘Turtle Beach op de E3 2014’.

Pascal en Jelle zijn naast liefhebbers van videogames ook fan van dikke gaming gear. Het geluid is natuurlijk ook belangrijk voor de beleving naast al het grafisch geweld dat videogames tegenwoordig zo realistisch maakt. Pascal en Jelle delen die mening en zij werden daarom onwijs enthousiast toen ze de stand van Turtle Beach zagen. Natuurlijk moesten de heren even naar de nieuwste foefjes van de audiofabrikant kijken. Naast het checken van de nieuwste gear, heeft Pascal social media en marketing coördinator Ike Sainoi geïnterviewd die Pascal het een en ander kon vertellen over de nieuwste lijn gaming headsets. Zo komt ook de Turtle Beach Elite 800 aan bod. Deze nieuwste headset heeft een ingebouwde microfoon in de earphone waardoor je niet meer voor een microfoon voor je gezicht zit. Hoe dit werkt? en nog veel meer hoor je in dit interview met Ike Sainor van Turtle Beach.

Alsof dat nog niet genoeg is checken Pascal en Jelle een wel heel eigenaardig apparaat. Turtle Beach werkt namelijk samen met HyperSound, die een wel heel bijzonder apparaat hebben ontwikkeld. Wil je weten wat dit is? Check dan snel dit item met Pascal en Jelle bij de stand van Turtle Beach op de E3 2014.

Pascal op E3 2014 Turtle Beach stand

Pascal op E3 2014 Turtle Beach stand

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch