Menu Premium
Loading...

GK Daily: Ubisoft is weer vrij, Paragon in de verkoop en blunder MediaMarkt

21/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Amerikaanse developer Epic Games stopte een aantal maanden geleden vrij abrupt met de ontwikkeling van deze nog prille game omdat ze alle tijd wilden stoppen in het florerende Fornite. Daar kunnen we enige begrip voor opbrengen. Je kunt beter één ding goed doen, dan twee dingen half. Maar de fans waren er niet blij mee. En dat snappen we ook wel weer. Nu, die fans hebben weer wat hoop op een eventuele verrijzenis van hun spel gekregen. Waarom? We leggen het aan je uit. Nieuws is er ook over de arena shooter Paragon.

Ubisoft kan zich weer helemaal gaan focussen op het bedenken en maken van games. Vivendi heeft zijn poging om de macht bij de Franse publisher over te nemen gestaakt door alle 27.3 procent van de aandelen die ze in bezit hadden aan de familie Guillemot te verkopen. In deze GK Daily leggen we uit wat er is gebeurd gisteravond, wat het gevaar van een eventuele overname was geweest en waarom Vivendi de aandelen van de hand deed terwijl ze echt een aantal jaren hebben lopen knokken om de 27.3 procent in handen te krijgen. Die geef je toch niet zo maar weer terug…

Media Markt speelt voor Sinterklaas

En dan tot slot de blunder van Media Markt. Die zette een tijdje terug eventjes heel relaxed de King’s Edition van Ni No Kuni 2 voor 60 euro in de etalage. En nu zijn ze niet gek daar, maar dit was wel erg goedkoop. Auch! De manier waarop Media Markt dit probleem vervolgens oploste was echter van ongekende klasse. En dat mag ook wel eens gezegd in een tijd dat de retail niet altijd bekend staat om klantvriendelijk gedrag, Dit dus allemaal in een lekker snappy GK Daily item vervat over Ubisoft, Paragon en Media Markt. Ben je weer helemaal op de hoogte.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch