Menu Premium
Loading...

Paper Mario: The Origami King Review – Kopen, budgetbak of slopen?

25/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja daar is die dan, de review van Paper Mario: The Origami King. Fans van de Paper Mario serie hebben lang op deze game gewacht, en sinds 17 juli kon iedereen er mee aan de slag. En wij hebben Koos en Kevin op deze game gezet, want ja Kevin mag bij dit soort games natuurlijk niet ontbreken. Zij gaan jullie in deze Paper Mario: The Origami King review vertellen wat zij van deze game vinden en of ze het top vonden of juist helemaal niet.

Wat is Paper Mario: The Origami King?

Paper Mario: The Origami King is een nieuwe game is de serie van Paper Mario. The Origami King is het zesde deel uit deze serie en zoals in elke Mario game gebeurd er iets met Princes Peach. Dus zo ook in hier. In de game word het Toad dorp aangevallen door de Origami King die alles en iedereen heeft omgetoverd in een papieren versie van zichzelf. Ook het Peach Castle is weer de lul, die is door de Origami King uit de grond getrokken en is nu beschermd door magische linten. Aan jou de taak om als Paper Mario samen met jou bondgenoten de plannen van alle slechteriken te versnipperen. Zal het Mario lukken om de slechteriken te verslaan en te voorkomen dat de wereld volledig in Origami veranderd?

Wat maakt de Mario serie zo goed?

Ja dat is een vraag die vele mensen vast wel eens door hun hoofd hebben laten gaan. Het hele ding met alle Mario games is dat er in heel veel game genres, games bedacht kunnen worden waar een volledig Mario sausje overheen wordt gelegd en het is meteen raak. Iedereen die wel is een game heeft gespeeld kent Mario, van Mario kart tot Super Mario Bros en zelfs de Mario party games. Iedereen kent deze games wel, en zo ook deze Paper Mario games. Het is een Mario game, dus dan kijken er al snel meer mensen naar. Dat dat ze precies de zelfde game zouden maken, maar dan met totaal andere karakters.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch