Menu Premium
Loading...

Paper Mario: Sticker Star Review

18/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mario’s glorie dagen zijn nog lang niet voorbij. Pas hadden we nog New Super Mario Bros. 2 voor de 3DS en verschijnt nu ook al Paper Mario: Sticker Star. Of de Italiaanse loodgieter nog steeds de X-factor bezit, hoor je van Melle en Steven in de Paper Mario: Sticker Star Review.

Paper Mario: Sticker Star is de vierde game in het Paper Mario universum. Dit keer speel je alleen met Mario die natuurlijk de puinhoop, veroorzaakt door Bowser, moet opruimen. Je loopt rond in een 3D wereld waar alles is gemaakt van papier en met Mario ga je op zoek naar stickers in deze wereld.

Maar Paper Mario is natuurlijk een combinatie van een platformer en een RPG. Dat houdt in dat er ook een traditionele RPG gevechten zitten in Paper Mario. De knokpartijen werken via een turn-based systeem. De stickers die je verzamelt hebt, zul je in de gevechten moeten gebruiken. De aanval die je selecteert, is namelijk een sticker. Deze verdwijnt ook nadat je de aanval hebt gebruikt, dus je zult aardig wat stickers in de game moeten verzamelen. Ook dienen stickers als items, power-ups of moet je met een sticker een puzzel oplossen. Daarnaast zijn er epische boss battles die er allemaal voor moeten zorgen dat Paper Mario: Sticker Star een fantastische game is.

Melle en Steven hebben hun 3DS aangeslingerd en zijn flink aan het verzamelen geslagen. Hoe ze dat beviel, hoor je in de Paper Mario: Sticker Star Review.

Ontwikkelaar: Intelligent Systems
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Paper Mario: Sticker Star Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch