Menu Premium
Loading...

Paas Brievenmaandag over de Super Mario Movie, voorkeurspositie Nintendo & AI en games

10/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en toch ook een beetje zondag. Oftewel, we zijn aanbeland bij Paas-maandag. Of eigenlijk is het gewoon Tweede Paasdag. Anyhow, voor ons is het gewoon maandag. De media staat immers nooit stil. Helemaal niet als mensen vrij hebben en juist content tot zich willen nemen. Daarom serveren we jou een Paas-beste editie van Brievenmaandag. Kun jij er mooi een eitje bij tikken. We hebben een mooie selectie van vragen voor je geselecteerd uit het totaal aanbod. Vragen over bijvoorbeeld de aantrekkingskracht van de Diablo-franchise, de liefde voor de PS2, het voortrekken van Nintendo en natuurlijk vragen over de Super Mario Bros. Movie. De antwoorden op alle vragen zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 10 april.

Brievenmaandag over onder andere de Super Mario Bros. Movie

De afgelopen week ging de Mario Movie in première. En dat is bij ons niet ongemerkt voorbij gegaan. Niet alleen omdat een groot deel van de redactie, al dan niet met kids of neefjes en nichtjes naar de film ging, maar ook omdat we er veel vragen over binnen kregen. Onze reactie op de film krijg je deze week te zien in de Premium en open review. We behandelen in deze editie van Brievenmaandag de vraag of er een vervolg op de film gaat komen of dat Nintendo films gaat maken rond hun andere franchises?

Weg met de PS5 en PS4, leve de PS2

Dan hebben we een brievenschrijver die afgedreven is van de PS5 en PS4 en de liefde voor de PS2 heeft hervonden. Hebben wij dat gevoel soms ook? Heimwee naar oude tijden? En welke games moet hij op de PS2 gaan spelen? Een andere leuke vraag is of wij vatbaar zijn voor de speciale, custom made edities van consoles. In dit geval de gelimiteerde oplage aan Switches met een Zelda-thema. Deze en een aantal andere vragen zie en hoor je voorbijkomen in deze nieuwe editie van Brievenmaandag,. Of is het toch Brievenzondag…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch