Menu Premium
Loading...

Overwatch Update: Doomfist & Horizon Lunar Colony

05/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

DOOMFIST SLAMMMM! Sinds de release van de game zit iedereen erop te wachten. Nu, na maanden lang teasen is hij er eindelijk: Doomfist. Shelly en Emiel hebben flink huisgehouden met de nieuwe hero. Uiteraard vertellen ze je er alles over. Naast dat ze flink hebben gestompt met Doomfist, zijn ze ook naar de maan geweest. Niet zomaar naar de maan, maar naar de Horizon Lunar Colony. Dit en nog meer nieuws bespreken Shelly en Emiel in deze Overwatch Update: Doomfist & Horizon Lunar Colony!

Meppen, uppercutten en een enorme vuist

De vierde nieuwe hero is Doomfist. Na Ana, Sombra en Orisa is de man met de grote metalen vuist eindelijk gereleased. Hij werd al meerdere keren geteased in onder andere de map Numbani en op de website van Blizzard. Nu is hij eindelijk gereleased met een super toffe cinematic trailer die goed laat zien dat je met deze dude geen ruzie moet maken. Doomfist is een offense hero die rake klappen kan uitdelen met zijn mechanische vuist en kan schieten met zijn handcannon. Zijn werkelijke kwaliteit zit hem echter in zijn ult. Doomfist kan hiermee de lucht in springen en met een grote explosie de map doen laten schudden op zijn grondveste. 

Er zijn de laatste tijd ook veel veranderingen geweest in de balancing van Overwatch. Zo zijn de heroes D.VA., mc.Cree, Reaper en met name Zarya aangepast door Blizzard. Emiel vertelt je wat hij van deze veranderingen oftewel ‘patch-notes’ vindt en of deze veranderingen veel impact hebben op de game-meta.

De thuisbasis van de gorilla Winston is nu een Assualt-map in Overwatch. Omdat de map zich op de maan bevindt is het buitengedeelte van deze map zwaartekrachtloos. Dit betekent dat je als je op deze map speelt zwevende combo’s kan maken. Horizon Lunar Colony heeft twee capture points en meerdere routes om bij deze capture points te komen. Maar wat vinden Shelly en Emiel van deze nieuwe map? Dit en meer Overwatch nieuws bespreken ze in deze Overwatch Update: Doomfist & Horizon Lunar Colony!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch