Menu Premium
Loading...

Overwatch Update: Doomfist & Horizon Lunar Colony

Google Plus Emiel Kampen
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
05/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

DOOMFIST SLAMMMM! Sinds de release van de game zit iedereen erop te wachten. Nu, na maanden lang teasen is hij er eindelijk: Doomfist. Shelly en Emiel hebben flink huisgehouden met de nieuwe hero. Uiteraard vertellen ze je er alles over. Naast dat ze flink hebben gestompt met Doomfist, zijn ze ook naar de maan geweest. Niet zomaar naar de maan, maar naar de Horizon Lunar Colony. Dit en nog meer nieuws bespreken Shelly en Emiel in deze Overwatch Update: Doomfist & Horizon Lunar Colony!

Meppen, uppercutten en een enorme vuist

De vierde nieuwe hero is Doomfist. Na Ana, Sombra en Orisa is de man met de grote metalen vuist eindelijk gereleased. Hij werd al meerdere keren geteased in onder andere de map Numbani en op de website van Blizzard. Nu is hij eindelijk gereleased met een super toffe cinematic trailer die goed laat zien dat je met deze dude geen ruzie moet maken. Doomfist is een offense hero die rake klappen kan uitdelen met zijn mechanische vuist en kan schieten met zijn handcannon. Zijn werkelijke kwaliteit zit hem echter in zijn ult. Doomfist kan hiermee de lucht in springen en met een grote explosie de map doen laten schudden op zijn grondveste. 

Er zijn de laatste tijd ook veel veranderingen geweest in de balancing van Overwatch. Zo zijn de heroes D.VA., mc.Cree, Reaper en met name Zarya aangepast door Blizzard. Emiel vertelt je wat hij van deze veranderingen oftewel ‘patch-notes’ vindt en of deze veranderingen veel impact hebben op de game-meta.

De thuisbasis van de gorilla Winston is nu een Assualt-map in Overwatch. Omdat de map zich op de maan bevindt is het buitengedeelte van deze map zwaartekrachtloos. Dit betekent dat je als je op deze map speelt zwevende combo’s kan maken. Horizon Lunar Colony heeft twee capture points en meerdere routes om bij deze capture points te komen. Maar wat vinden Shelly en Emiel van deze nieuwe map? Dit en meer Overwatch nieuws bespreken ze in deze Overwatch Update: Doomfist & Horizon Lunar Colony!

 

Loading...
 • KatchPhraze

  Your face!
  My fist!
  Your doom!
  Make room!

 • Spud82

  Voorlopig nog even wegblijven uit comp. Ik word gek van die lui die 2 minuten in QP met Doomfist hebben gespeeld, hem continu kiezen en er vervolgens geen reet mee kunnen. Hij zit nu praktisch in elke match.

 • Soprano

  Ik vind die change aan de lootboxes ook goed, veel minder duplicates

 • sa_nl

  hmmmm gisteren de game aangeschaft, moet er nog erg aan wennen.

  Mooi item mensen.

  • Raf

   Slechte timing maat

 • Chiyaho

  Ik ben redelijk fan van Overwatch, maar momenteel kom ik constant in games met bots, mensen die het niet serieus spelen, mensen die quitten en mensen die gewoon het doel hebben potjes voor andere mensen te verzieken. Behoorlijk frustrerend in competitive matches. Ik hoop dat Blizzard het snel fixed en met nog hardere maatregelen tegen zulk soort mensen komt, anders kan ik binnenkort wel eens definitief afhaken.

 • Andre Vd Werf

  Deze stijl heeft Blizzard eerder ook gebruikt om Diablo 3 te promoten destijds! Zelf speel ik geen Overwatch meer. In het begin een erg toffe game echter kon het mij niet vasthouden.

  https://www.youtube.com/watch?v=rhlkvO6NLnI

 • Nexxje

  Die ultimate van Doomfist moet een flinke nerf krijgen. Sowieso heeft hij de survivability van Reinhardt en de damage van Soldier76 en Genji bij elkaar….. verdient flinke nerf

  • Ik vind het allemaal wel meevallen en hij is prima te counteren. Als hij zijn ”Doomfist” aan chargen is, hoor je dat al van mijlen ver aankomen, en die ultimate is duidelijk te zien waar hij gaat komen.

  • koekjew

   super makkelijk uit te schakelen

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord