Menu Premium
Loading...

Overwatch 2 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

12/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten dan eindelijk in een periode waarin er veel games uitkomen. En dat betekent een lekkere boel reviews op de site van Gamekings de komende weken. Nu is het de beurt aan Overwatch 2, de opvolger van, hoe kan het ook anders, Overwatch.¬†Deel 2 is anders dan het eerste deel free-to-play, maar kent verder overwegend het zelfde roster aan heroes en biedt dezelfde tactische gameplay. Grootste verschil is dat de matches nu 5 vs 5 zijn in plaats van 6 v 6. Shanna is een groot fan van deel 1 en als League of Legend- en Valorant-speelster schrikt ze niet van het principe van ‘gratis games’ en microtransactions. Het ideale persoon dus om dit spel te testen. JJ schoof aan omdat hij van shooters houdt, Overwatch tof vond, maar vrij sceptisch is over het business model achter deel 2. Wat het duo van de nieuwe game vond, zie en hoor je in de Overwatch 2 review.

Voelt Overwatch 2 als free-to-play game nog hetzelfde aan?

Overwatch 2 is net als zijn voorganger een hero shooter, waarbij spelers worden opgesplitst in twee teams. Je kiest¬† bij het begin van elke match een “hero” uit een selectie van 35 helden. De helden zijn opgedeeld in drie klassen, te weten de ‘damage’ klasse, de ‘support’ klasse en de ’tank’ klasse. Elk personage heeft een unieke set skills, bestaande uit een actieve, passieve en een ultimate vaardigheid. Vervolgens is het strategisch knallen geblazen.

Alles draait in deze review om de balans in het spel

In het eerste deel werkte bovenstaand concept als een beest. Blizzard zorgde er voor dat de balans tussen de helden steeds goed was en kwam voortdurend met nieuwe content. Nu is daar dus een ander model, waarbij Blizzard er baat bij heeft dat mensen in game aankopen doen. Gaat dat de gameplay aantasten? Je hoort het van Shanna en JJ.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch