Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over X019, Valley of Gods, Blizzard en Disney+

20/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

YoutubrDe peepshow van deze week staat, zoals je misschien wel kunt invullen, vooral in het teken van XO19. Het evenement van Xbox, dat vorige week plaatsvond, zorgde voor veel inhoud voor de peepshow. En daar zijn Boris en JJ nooit op tegen natuurlijk. Daarnaast wordt er ook gepraat over Star Wars Jedi: Fallen Order, Blizzard en Disney+.

Wat was XO19?

Geen idee. Een paar dingen waren wel duidelijk. Er was veel kleur, er waren veel indies en we mogen spreken van twee hoogtepunten: Age of Empires en Microsoft Flight Simulator. Volgens velen in ieder geval. Xbox lijkt zich, zeker als je kijkt naar de games die tijdens het evenement getoond werden, op de korte termijn te focussen op GamePass. En de games die momenteel in productie zijn lijken daar op aan te sluiten. Maar is dit, voornamelijk voor de lange termijn, een goede keuze? Boris en JJ praten er ruim 40 minuten over.

Maar één gender in Star Wars Jedi: Fallen Order

En daar is, vanzelfsprekend, weer gedoe over. Want je kunt alleen maar als Cal Kestis, een man, spelen. En de reden daarachter wordt door sommige mensen maar met moeite geaccepteerd. Zeg maar gerust niet. Rey, de protagonist in de huidige Star Wars-films, is een vrouw. Om het dus een beetje gebalanceerd te houden, koos EA voor een man als protagonist in Star Wars Jedi: Fallen Order. Waarschijnlijk van tevoren al wetende dat dit gedoe zou gaan opleveren.

Accounts van Disney+ gehackt

En we praten niet over tientallen, maar over duizenden accounts. Als het er al niet meer zijn. Disney+ zit al ruim boven de 10 miljoen subscribers. Wat de gevolgen zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar het feit dat de accounts amper een week na release al gehackt zijn is geen goed teken.

Social media-accounts van 2K is gehackt

And it wasn’t pretty. Het is misschien een droom van iedereen om eens flink los te gaan op een account van een groot bedrijf, een bekend persoon of zelfs één van je vrienden of collega’s. Deze hacker besloot er een paar humoristische Tweets uit te gooien. Want waarom ook niet.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch