Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Xbox, review bombing Elden Ring & Dr. Disrespect

25/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dus alle hens aan dek voor een nieuwe editie van de Peepshow. De altijd controversiële rubriek bij Gamekings. Elke week nemen Boris en JJ de zakelijke kanten van de gamesindustrie door. Wat zijn de laatste roddels, geruchten, onderlinge disputen en problemen? Ga er maar klaar voor zitten, want we hebben een smakelijke lijst aan topics voor je klaar staan. Zo gaat er wederom een grote jongen bij Xbox weg? Waarom doet hij dat? En is dit een goed of slecht teken? Ex SIE Worldwide Studios baas Shawn Layden was ook (wederom) in het nieuws. Hij wil de console wars liefst gisteren afschaffen. Hoe dan? En waarom wordt Elden Ring opeens gereviewbombed? Dit en enkele andere onderwerpen worden door de beide heren besproken in de Peepshow van dinsdag 25 juni 2024.

Opnieuw vertrekt grote naam bij Xbox

Dat het met Nvidia goed gaat, dat weten we allemaal. Maar zo goed dat het nu het meest waardevolle bedrijf ter wereld is? Waar eindigt de groei van deze chip fabrikant? En wat voor invloed hebben AI programma’s als ChatGPT nu al op de banenmarkt in de creatieve sector? JJ vond een interessant onderzoek met vernietigende cijfers. Moeten we ons met zijn alleen zorgen gaan maken, of valt het allemaal nog wel mee? Het antwoord krijg je in deze video.

Is nu echt bekend waarom Dr. Disrespect ooit van Twitch werd verbannen?

Dan is daar de kwestie rond de bekende streamer Dr. Disrespect. Een aantal jaren terug werd de Amerikaan opeens verbannen van Twitch. Midden in een stream. Waarom weten we niet. Tot dit weekend, toen een oud-medewerker opeens meldde wat er aan de hand was. En laten we het zo zeggen, de verdenking was vrij fors. Maar klopt zijn verhaal, waarom vertelt de man in kwestie het en kunnen we hem geloven?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch