Menu Premium
Loading...

!@#$% over Xbox, BioShock en The Elder Scrolls Legends

10/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is weer veel gebeurt tussen de vorige en deze peepshow, en dus gaan Boris en JJ er weer flink op los discussiëren. In deze peepshow gaat het onder meer over de twee next-gen consoles van Xbox/Microsoft, Ghost of Tsushima en het einde van The Elder Scrolls: Legends.

Xbox komt met twee next-gen consoles: Anaconda en Lockhart

En maak je geen zorgen, dit zijn alleen maar codenamen. De kans is redelijk klein dat dit de echte namen van de consoles zullen zijn. Het geeft echter wel goed de verhouding tussen de twee consoles weer. De anaconda is de duurdere en krachtigere versie van de twee (10 vs 4 teraflops en een snellere CPU), terwijl Lockhart aantrekkelijk zou moeten zijn voor mensen die wat minder te besteden hebben. Hoe dan ook: Microsoft wil de strijd met Sony aangaan en zal dat ook moeten. Boris en JJ bespreken wat dit betekent voor het onderlinge duel en voor de aankomende E3.

Het einde van The Elder Scrolls: Legends

Helaas. Hiermee gaat The Elder Scrolls een game als Battleborn achterna. Er is echter wel een groot verschil: de game wordt niet uit de lucht gehaald zoals dat bij Battleborn begin 2021 wel het geval zal zijn. Bethesda gaat de game gewoon simpelweg niet meer voorzien van nieuwe content en updates. Het product wat er nu staat, daar zal niks meer aan veranderen. “We decided to put any new content development or releases on hold for the foreseeable future,”, aldus Christian van Hoose, de community manager van de game. “New expansions and other future content, however, are no longer under active development,”. Liefhebbers van de kaart-game zullen dus tevreden moeten zijn met wat ze hebben.

Wat verwacht jij van de twee nieuwe next-gen consoles van Xbox en denk jij dat er veel mensen de Lockhart zullen verkiezen boven de duurdere maar betere Anaconda? Laat het weten in de comments!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch