Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over WWE 2K20, Nintendo Switch en PS5 vs Xbox Series X

02/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja echt. Zelfs aan de eindeloze eindejaarscontent komt een eind. Maar het begin van 2020 is meteen om van te smullen, want het is na twee weken weer tijd voor een nieuwe peepshow. En wat voor een! JJ en Boris gaan het onder meer hebben over PlayStation 5 vs Xbox Series X, het Nintendo Switch Home Menu, de problemen rondom WWE 2K20 en nog wat over The Witcher en Cyberpunk 2077. Meer dan genoeg dus om 2020 heerlijke mee af te trappen.

PS5 VS Xbox Series x

Het is 2020, maar dat betekent niet dat de lekken en andere nieuwtjes omtrent de nieuwe consoles verdwenen zijn. Sterker nog: de kans is groot dat het de komende maanden richting de E3 van 2020 alleen maar gaat toenemen. Phil Spencer schijnt tegen het aankondigen van de Xbox Series X tijdens de Game Awards eind vorig jaar te zijn geweest en bij PS5 blijven ze maar lekken en vrij weinig zelf aankondigen.

WWE 2K20 blijft problemen ondervinden

En 2K heeft zo voorlopig nog niet opgelost. Want dat de game veel bugs had en bestempeld wordt als een van de minste game van 2019 was al wel een feit. Maar de game heeft nu ook last van de millennium bug. En bij 2K-games is dit een bekend fenomeen. Heel veel modus werkten niet meer en de tijd van de computer of console waarop gespeeld werd moest worden aangepast zodat de game wel weer speelbaar was. Inmiddels zegt 2K de problemen te hebben verholpen, maar ondertussen blijven de klachten binnenstromen.

Het Nintendo Switch Home Menu is…

Crap. Althans, volgens een tweet van Platinum-baas Hideki Kamiya. “The Nintendo Switch’s Home Menu is a piece of crap, all of the shitty gigantic game icons are lined up in a row, but the rest of the games are tossed into a trash can called ‘All Games’… I wonder have they (the people that made the menu) ever played the Nintendo fan boys’ Switch before”, aldus Kamiya op Twitter.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch