Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over ‘vervelende’ gedrag Activision, Take Two & gamers

07/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe Peepshow. Omdat het kan en  eigenlijk omdat het soms ook noodzakelijk is. Vanwege misstanden in de industrie die aan de kaak gesteld dienen te worden. Gamen is fantastisch en er komen prachtige games uit. Developers zijn bikkels die keihard werken om hun spellen op tijd uit te brengen. Maar niet alles is pais en vree. En dat heeft vooral te maken met de, wat Boris en JJ zo mooi de spreadsheet managers noemen. Ook de afgelopen week was het goed raak. Activision ontsloeg mensen en Take Two is bezig met een in onze ogen flauwe rechtszaak. Maar, laten we eerlijk zijn, ook gamers zelf lieten zich allesbehalve van de beste kant zien. Met verstrekkende gevolgen.

Hoe gaat het nu bij Activision

Zoals beloofd begint de Peepshow met een blik op Activision. Zit onze vriend Bobby er nog? En is er nog wat gebeurd bij het bedrijf? De goede of slechte kant op. Het antwoord is ja. En wat het dan precies was dat hoor en zie je in deze editie van de Peepshow. Take Two liet zich van zijn meest flauwe kant zien. Ze schijnen een aanklacht te hebben ingediend tegen de makers van de and It Takes Two. Want naamrecht. Hoe dan? En net zo belangrijk om te weten: waarom? Wat wil Take Two hiermee bereiken? Het is aan JJ en gast Skate (Boris geniet van een vakantie) om dit geval te duiden.

Niet alleen maar positiviteit rondom Halo Infinite

Dan Halo Infinite. De review in progress staat sinds maandag online. En hij (evenals andere reviews) zijn behoorlijk positief. Toch klagen gamers steen en been. Zo fel zelfs dat 343 Studios de subreddit van Halo Infinite dicht gooide. Wat is er aan de hand? En waarom reageren de gamers zo fel? JJ en Skate praten erover in de Peepshow van maandag 6 december.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch