Menu Premium
Loading...

!@#$% over verkoopcijfers Anthem, Fallout 76 en bizarre salarissen

26/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar even goed klaar voor zitten! We hebben namelijk een keiharde editie van !@#$% aka de Peepshow voor je klaar staan. Boris en JJ hebben vijf heikele kwesties in de game-industrie opgeduikeld en vliegen er, zoals je van de heren gewend bent, met een gestrekt been in. Wat denk je bijvoorbeeld van de eerste verkoopcijfers van Anthem, de bizarre salarissen van Activision Blizzard’s CEO Bobby Kotick en EA’s CEO Andrew Wilson en de ontslagen bij GoG, de online shop van de makers van The Witcher 3 en CD Project Red? Dat klinkt spannend toch…

Als de Chinezen niet blij zijn, dan laten ze je dat weten ook

Maar er is meer. Bijvoorbeeld de pittige kwestie rondom de game Devotion van Red Candles. De wat? Van wie? Een gerechtvaardigde vraag. Waarschijnlijk kennen heel weinig kijkers van Gamekings deze Taiwanese studio. En wij tot voor een jaar toe ook niet. Tot we hen bezochten tijdens onze Road Trip naar de Taipeh Gameshow. Dat werd echt een epische meeting. Sindsdien houden we contact. We kregen vorige week dan ook enthousiast de codes van hun nieuwe game Detention per mail binnen, onwetende dat er een paar dagen later een shitstorm rond dit spel uitbrak. Een Chineze shitstorm welteverstaan.  Wat er aan de hand is, vertellen Boris en JJ je vandaag in geuren en kleuren.

Yes, Fallout 76 zit weer in de Peepshow

We eindigen deze Peepshow met een game die tot voor kort een vaste en zeer gewaardeerde gast was in de Peepshow: Fallout 76. De laatste tijd is het wat stil rond om het spel van Bethesda. Mogelijk gevalletje ‘noboy gives a fuck anymore’. Nu is er toch weer een bizar nieuwtje opgedoken wat we jullie niet willen onthouden. En dus pakken Boris en JJ het lekker mee. Veel plezier met en vooral ook een fijne discussie onder dit item toegewenst.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch