Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Ubisoft en leaks Xbox Series X en PlayStation 5

22/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is in deze !@#$% eens tijd om in te gaan op flink wat leaks. Want het nieuwe jaar is voorlopig het jaar van de uitgestelde games en de leaks rondom de PlayStation 5 en Xbox Series X. Boris en JJ gaan het hebben over de meeste recente Xbox Series X en PlayStation 5 leaks en de situatie rondom het Editorial Team van Ubisoft. Fasten Your Seatbelts.

De PlayStation 5 leaks

Het moet natuurlijk allemaal met een flinke korrel zout genomen worden, maar de geruchten van begin deze weer zijn behoorlijk hardnekkig. Zo zou PlayStation van plan zijn de PlayStation 5 begin februari (5 feb) eindelijk te openbaren. Ook zou de console al in oktober op de markt komen en gaat hij $499 kosten. En dan waren er ook al wat launch titels (Gran Turismo 7, Demons’ Souls Remastered, Godfall en Legendz) en de slogan (It’s Time to Play) die gelekt zouden zijn.

De Xbox Series X leaks

Xbox wist er een dag later ook niet aan te ontkomen. We weten natuurlijk al wat meer dankzij de aankondigingen van Xbox, maar het lekken blijft zich voortzetten. Zo zouden ze tijdens de E3 2020 een paar nieuwe studios (waaronder een Japanse) en launch titels als Halo: Infinite (zoals verwacht), Forza Motorsports 8 en een reboot van Perfect Dark bekend gaan maken. En het meest interessante: er zou exclusive content komen van onder meer Cyberpunk 2077.

Ubisoft voert veranderingen door

Het Editorial Team gaat flink op de schop. De reden? Ubisoft wil unieker en origineler worden. En wie de games van Ubisoft (zoals Assassins Creed, Far Cry, The Division en Tom Clancy’s) veel heeft gespeeld, zal bepaalde gameplay-patronen herkennen en snappen wat Ubisoft bedoelt. En daar wil Ubisoft dus verandering in gaan brengen. Er gaan meer mensen worden toegevoegd om wat meer variatie aan het team toe te voegen en zo hopelijk games beter en unieker te maken. En er komen wel wat grote games aan. Bijvoorbeeld Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six: Quarantine.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch