Menu Premium
Loading...

!@#$% over Ubisoft, Call of Duty: Modern Warfare en BlizzCon

29/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Boris hebben maar liefs vier bladzijdes vol met opmerkelijke peepshow-nieuwtjes die besproken dienen te worden. En vanzelfsprekend gaan ze dat dan ook doen. Het gaat onder meer over Ubisoft en de huidige problemen daar, Call of Duty: Modern Warfare en BlizzCon 2020.

Ubisoft en zijn problemen

Want die zijn er. Ze zitten namelijk in zwaar weer. Vorige week werk bekend dat (in de schaduw van The Last of Us 2) Gods & Monsters, Rainbow Six: Quarantine en Watch Dogs Legion uitgesteld zijn naar minimaal het tweede kwartaal van 2020. Mede hierdoor is de winstverwachting flink bijgesteld. Niet zo gek natuurlijk, aangezien er nu niet zoveel geld zal binnenkomen. Alle drie de games die tijdens Q1 van 2020 eigenlijk zouden uitkomen, hadden veel geld moeten opleveren. Dat gaat nu dus voorlopig niet gebeuren. En dat kan nog wel eens problemen gaan opleveren.

De Russen zijn boos op Call of Duty: Modern Warfare

En daarom boycotten/bomben ze de reviews van de game. Massaal. Er zijn een paar mensen die als comments noteren dat Activision en Infinity Ward de schuld in de game afschuiven naar de Russen terwijl de Amerikanen in het echt verantwoordelijk waren. En dat vliegt de trotse Russen natuurlijk in het verkeerde keelgat. Het gaat dan om de oorlog in het Midden-Oosten. Call of Duty: Modern Warfare zou de historie dus herschrijven/aanpassen in plaats van vertellen hoe het echt zit. Het gaat dan vooral om de Highway of Death. Hoe en wat? Dat zie je in het item!

Wat vond jij het vetste nieuwtje van deze peepshow? Denk jij dat Ubisoft de financiële problemen te boven gaat komen? Hebben de Russen een punt of is dit weer het zoveelste conflict tussen Russen en Amerikanen met als doel het ruziën om het ruziën. Laat het weten in de comments hieronder.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch