Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Twitch en earlick-gate & de preview FUT packs van EA

22/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 van 2021 is voorbij. Een periode waarin veel nieuws aan ons voorbij trok en we met eigen ogen zagen dat de beurs van weleer er niet meer is. Boris en JJ discussiëren in deze Peepshow nog even kort door over het bestaansrecht van de E3. Maar gaan dan snel over de waan van de dag. Oftewel de fouten, fuckups en schandalen die ze wekelijks voordoen in de gamesindustrie. Zo kwam EA deze week in het nieuws met een nieuwe aanpak inzake de FUT-cards en lijkt Twitch zich helemaal vast geluld te hebben inzake dames die het kanaal gebruiken om zeg maar iets anders te doen dan games streamen. En je weet het met die twee. Dan houden ze het niet meer droog.

Preview FUT packs moeten gok-element FUT aanpakken

EA en FUT. Dat is een heus hoofdpijndossier aan het worden. Steeds meer overheden zijn klaar met het vermeende gok-element in het spel. En om te voorkomen dat FIFA straks in sommige landen verboden gaat worden, wil EA alternatieven aanbieden. Zo is daar sinds deze week de mogelijkheid om de inhoud een pack vooraf te kunnen bekijken. Is het niks, dan kun je hem gewoon onbetaald weg doen. Klinkt tof toch. Gok-element is nu helemaal verdwenen. Klopt, maar er zit een adder onder het gras. Boris en JJ vertellen je hoe dat beest er uitziet.

Twitch wil geen soft Pornhub zijn

Dan Twitch. Dat maakte een speciale categorie voor de hottub streamers zodat zij hun werk konden blijven doen. Want in een flosdraad op een banaan in een bubbelbad zitten is geen seksueel getinte content. Dat is normaal als je in bad zit. Fine with us, maar nu zijn sommige dames nog een stap verder gegaan door via de microfoons tegen betaling in iemand’s oor te likken. Liggend op een bed in weinig verhullende kleding. En dat is vies, bah en foei volgens Twitch. En dus hanteerden ze de banhammer. Snap jij het nog? Boris en JJ gaan er natuurlijk giebelend en al op in. Want the world is going mad. Dit en meer zie en hoor je in deze nieuwe editie van de Peepshow.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch