Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over aandelen, Take Two games line-up en Blizzard

12/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor een bomvolle peepshow met JJ en Boris. En de onderwerpen zijn weer behoorlijk smeuïg te noemen. Zo smeuïg dat er teveel onderwerpen zijn voor één peepshow. Zo groot is de chaos en zo druk is het in de gamewereld. Daarom krijg je niet één maar twee peepshows deze week. Twee keer een halfuur praten over chaos. In de eerste peepshow van deze week gaan de heren het onder meer hebben over de Take Two line-up, de verliezen bij Blizzard. Toch gaat het in deze eerste peepshow van deze week voornamelijk over aandelen. Aandelen van dit bedrijf, van dat bedrijf en het bedrijf van. Veel aandelen dus. En daar zijn JJ en Boris niet vies van. Dat en meer in deze peepshow. Kijken dus!

Take Two beweert beste line-up ooit te hebben

En als je nagaat wat voor games er achter de naam van Take Two staan is dat een behoorlijke uitspraak. GTA, Borderlands , Civilisation, BioShock en ga zo maar door. Oftewel: om dat te overtreffen moeten de games die nu in ontwikkeling zijn behoorlijk groots zijn. Een paar van deze games zullen sequels zijn. De vraag is alleen welke game een sequel krijgt en welke games überhaupt op dit lijstje staat.

Blizzard boekt geen verlies, maar wel minder winst

Want goed nieuws omtrent Blizzard is voorlopig ver te zoeken. Het lijkt wel alsof alles wat momenteel met Blizzard te maken heeft vooral negatief is. Met uitzondering als de aankondigen van Diablo IV en Overwatch 2 daar gelaten. De winst van Blizzard ging met 15% naar beneden. Geen verlies dus, maar minder winst dan de voorgaande jaren. En dat is natuurlijk niet het nieuws waar Blizzard op zat te wachten. Ze lijken voorlopig niks goed te kunnen doen. De games moet het gaan rechtzetten.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch