Menu Premium
Loading...

!@#$% over Take-Two en PlayStation en een wereld zonder consoles

14/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet Boris maar Koos heeft deze keer plaats genomen in de Peeeeep-show! En we zitten ditmaal niet achter de tafel, maar op de bank. Veel veranderingen? Ja! Net zoals in de game-industrie als we de geruchten over onder andere Sony en Take-Two mogen geloven. Maar maak je geen zorgen, Boris is gauw weer terug. Ditmaal pakt Koos de recentste onderwerpen op in de game-industrie samen met JJ en dat zijn weer wat interessante nieuwtjes!

Kan GTA 6 een exclusive voor de PS5 zijn?

‘GTA 6 zou zomaar eens een PS5 exclusive kunnen worden…’. Dat was een kop die woensdagavond opeens op het internet verscheen. Volgens een bericht vanuit MarketWatch was Sony namelijk in gesprek om Take-Two Interactive te kopen. En Take-Two is Rockstar is GTA. En Take-Two is ook Borderlands… Zou me wat wezen.

De op aandelen gerichte nieuwssite citeerde een analist uit de industrie die zegt dat Sony een potentiële aankoop van Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar, voor ogen heeft. Op de website is te lezen: “Take-Two Interactive Software stock climbed 4.7% on rumors that Sony Corp ‘is in advanced board level discussions to acquire Take-Two Interactive in a mostly cash deal,’ that would value the company at $130 share, according to Joel Kulina, head of technology and media trading at Wedbush Securities”.

Dit nieuws zou gigantisch zijn, mits het echt gaat gebeuren natuurlijk. En dat is nog maar de vraag. Zeker nu meneer Kulina een dag na zijn uitspraak terugkrabbelt en zegt dat hij verkeerd geciteerd is. Wat denken de mannen erover?

Een wereld zonder consoles..

Microsoft knalt door met hun Gamepass en ook Google lijkt een game-gerelateerde aankondiging gaat doen die verder gaat dan de wereld van de traditionele consoles. Is een abonnement zoals Netflix de toekomst van games? Kunnen we de games binnenkort binnen hengelen op al onze apparaten zonder daar een console voor nodig te hebben? JJ en Koos bespreken het.

Laat ons in de comments weten wat je ervan denkt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch