Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over stemactrice Bayonetta 3, Xbox vs PlayStation & Amouranth

18/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onder de afgelopen aflevering van de Peepshow stonden een hele reeks vlijmscherpe comments. Vooral tegen JJ. Kort gesteld: de beste man kon er geen hol van, lulde uit zijn nek en was pro Xbox. Touché. Gelukkig heeft JJ een vrije dikke huid en zit hij bij deze editie gewoon achter de desk. Samen met Boris die ook wel tegen een stootje kan.  En nee, ze ontwijken het probleem rondom de aankoop van Activision/Blizzard niet. Ten eerste omdat er de afgelopen week opnieuw veel gebeurde rond het proces van de CMA en ten tweede omdat we hier te maken hebben met een ontwikkeling die de complete gamesindustrie op zijn kop kan gaan zetten. Maar er zijn ook andere onderwerpen. Zoals de onrust rond de stemactrice van Bayonetta 3 en de onthullingen rondom een van de meest populaire streamers van het moment, Amouranth.

Hebben de CMA en PlayStation inzake de Game Pass wel een punt?

De Peepshow van dinsdag 17oktober 2022 is een extra lange. Er valt veel te bespreken en het zijn allemaal onderwerpen die er toe doen. Omdat het gaat om het voortbestaan van de gamesindustrie zoals we hem nu kennen en over de levens en mentale gezondheid van een aantal mensen. Het laat ook een glimps van de toekomst zien. Een toekomst die volgens de twee heren niet altijd even fraai is. Of jullie dat gevoel ook hebben, dat merken we dan wel in de comments. De Peepshow is er niet minder gepeperd om.

Stemactrice van Bayonetta 3 roept op tot boycot game

Dan is er ook nog nieuws uit de VS waar Joe Biden aankondigde dat elke Amerikaan die in China bij een zogenaamd semiconductor bedrijf werkt, terug naar de VS moet of zijn of haar nationaliteit kwijt raakt. Wat zijn de gevolgen van deze oproep voor ons, de gamers? Je gaat het antwoord krijgen in deze nieuwe editie van de Peepshow.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch